Se doarme pe bani publici la Primăria Carei. Instituția Prefectului tace complice

• publicat la: 28 decembrie 2021
Se doarme pe bani publici la Primăria Carei. Instituția Prefectului tace complice

La Primăria Carei se doarme pe rupte. Nu și când se încasează banii de salarii. Pe www.municipiulcarei.ro,  site-ul oficial al organizației guvernamentale Primăria Carei, lipsesc cu desăvârșire notificările privind ședințe de Consiliu, proiecte de hotărâri, minute, etc.

La Instituția Prefectului este director de cancelarie fiul primarului UDMR din Carei așa că o mână spală pe alta. Nici UDMR nu mai are oameni competenți se pare. Tot mai mulți s-au săturat de minciunile și jocurile lor murdare.

Ultima minută a ședințelor de CL Carei datează din 8 decembrie iar azi este 28 decembrie.

Ultima mențiune despre  Proiectele de hotătâri datează din 20 decembrie. Cele de la ședința din 28 decembrie lipsesc cu desăvârșire!

Ultima notificare despre Ordinea de Zi a ședințelor Cl datează din 22 decembrie 2021. Cea din 28 decembrie 2021 nu apare.

Careienii plătesc angajați din primărie care se ocupă de cu totul alte probleme decât cele pentru care încasează salariul.

Ședința CL din data de 24  noiembrie 2021 nu a fost postată nici până la data de 28 decembrie deși figurează în Procesul Verbal ca având loc online.

Incompetență sau rea intenție?

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu