Bătaie de joc pe bani publici la Primăria Carei

• publicat la: 28 decembrie 2021
Bătaie de joc pe bani publici la Primăria Carei

Primăria Carei anunță cu 2 ore  înainte de desfășurare o ședință de Consiliu Local. Cică online.  Bătaie de joc la adresa careienilor care cunosc ce presupune o ședință online. Din martie 2020 și până la finalul acestui an nu a avut loc nicio ședință online la Consiliul Local Carei deși în Procesele Verbale s-a consemnat, în fals, acest fapt. Instituția Prefectului tace complice. Ședința CL din data de 24 noiembrie 2021 care a fost anunțată ca fiind online  nu a fost postată pe pagina oficială a Primăriei Carei iar Procesul Verbal nu este unul din care să rezulte desfășurarea online. Afacerea Gardul, onorariul de succes de zeci de  mii de lei pentru avocatul favorit al primarului sau crearea de noi posturi în primărie sunt câteva din aspectele ce se vor ascunse de ochii celor care contribuie la plata salariilor angajaților și consilierilor locali.

Pentru ședința de astăzi s-au prezentat 2 proiecte pe Ordinea de Zi.

Primăria Carei are angajați, plătiți din bani publici, specialiști în informatică care nu sunt capabili să posteze online ședința de CL așa cum procedează alte primării din județ. La Satu Mare sau Tășnad este asigurată transparența, posibilitatea contribuabililor de a asista la dezbaterile aleșilor locali în cadrul ședințelor de CL. E drept că dezbaterile sunt pe cale de dispariție la CL Carei iar consilierii ridică doar mâna la fiecare proiect după  discuțiile ce au loc în spatele ușilor închise înainte de ședință.

Nicio diferență între metodele UDMR de ascundere a destinației banului public( a angajărilor și sinecurilor) și cele ale politicienilor români criticați.

Tupeul și obrăznicia conducerii exclusiv UDMR de la Primăria Carei a crescut exponențial după numirea la Cancelaria Prefectului a fiului primarului UDMR din Carei și alegerea fiicei sale ca și consilier județean după așezarea sa pe un loc eligibil.

În municipiul Carei locuitorii sunt invitați să își plătească taxele și impozitele  nu să urmărească ședințele de Consiliu Local și activitatea aleșilor locali.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu