Se măresc taxele și chiriile la Piața agroalimentară Carei în 2022

• publicat la: 29 decembrie 2021
Se măresc taxele și chiriile la Piața agroalimentară Carei în 2022
.
Consilierii locali careieni au votat inițiativa primarului Kovacs din luna decembrie de a mări pentru anul 2022 taxele și chiriile din Piața agroalimentară cu 30%. Au fost de acord cu această inițiativă 16 consilieri iar cei 3 de la PSD s-au abținut.
Știrea a fost trecută sub tăcere de scribii mercenari angajați la Primăria Carei. La fel ca și deturnarea de fonduri.
Cadoul primarului evazionist pentru producătorii și comercianții locali este creșterea cu 30% a taxelor  și impozitelor în anul 2022.  Cadoul pentru avocatul favorit angajat mereu la procesele primăriei a fost de câteva zeci de mii de lei și tot din inițiativa primarului evazionist. Că doar nu dă de la el din buzunar ci din buzunarul careienilor. Primarul nu a inițiat în acest an niciun proiect de hotărâre pentru clasicele pungi-cadou de Crăciun pentru elevi și preșcolari.
.
Dacă la Carei primarul a mărit cu 30% taxele  și chiriile din piața agroalimentară, la Tășnad acestea au fost reduse la jumătate.
Tășnad este orașul aflat la 28 de km de Carei, acolo unde ședințele de CL se transmit în direct, pe pagina Primăriei Tășnad.
.
,,Vă informam ca pentru anul 2022 taxele la piața Tășnad, în zona de legume, fructe, lactate, au fost reduse la jumătate din taxa veche. Am luat aceasta decizie pentru a sprijini producătorii locali și pentru a ne asigura ca vom avea în continuare acces la produsele lor!
Mulțumim Consiliului Local Tășnad, pentru ca au înțeles și sprijinit prin vot acest demers!,,  scrie pe pagina sa primarul orasului Tășnad.
.
Buletin de Carei
.
https://www.buletindecarei.ro/2020/03/piata-agroalimentara-carei-mai-exista-poprirea-pe-conturile-sc-piete-parcari-srl-care-plateste-lunar-catre-apaserv-4-mii-de-lei.html

Lasati un comentariu