Prefectul de Satu Mare și cei doi subprefecți au depus jurământul

• publicat la: 17 februarie 2022
Prefectul de Satu Mare și cei doi subprefecți au depus jurământul

Astăzi, de la ora 13,00, a avut loc investirea oficială a noului Prefect al județul Satu Mare, dr.Radu Roca, în sistem de videoconferință. Alături de noul prefect au depus jurământul și subprefecții investiți azi, Romeo Pop( PNL) și Altfatter Tamas( UDMR). Spre deosebire de anul trecut, când a fost investit reprezentantul UDMR ca prefect, de această dată jurământul s-a depus pe Constituție și pe aceeași Biblie de către toți cei trei demnitari.

“Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac, cu bună credinţă, tot ceea ce stă în puterile şi priceperea mea pentru binele locuitorilor municipiului Satu Mare. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”, au fost cuvintele prefectului Roca și al celor doi subprefecți.

Au fost  prezenți parlamentari, autorități locale, oficialități județene.

”Este o zi deosebită. Funcția de prefect e o funcție onorantă dar și de responsabilitate. Mulțumesc colegilor mei de partid pentru încrederea acordată. Mulțumesc președintelui organizației PSD Satu Mare, Mircea Govor, pentru încrederea acordată, mulțumesc conducerii PSD pentru votul acordat […] Funcția pe care o ocup astăzi este una politică, sub sigla PSD, dar vă asigur că voi fi prefectul tuturor locuitorilor județului Satu Mare, indiferent de naționalitate sau apartenență politică. Vă asigur că voi da dovadă de implicare și îmi doresc să fim mai deschiși față de cetățeni, în slujba cărora lucrăm”, a afirmat prefectul Radu Roca la preluarea mandatului.
.
Prefectul recent instalat, Radu Roca, a promis susținere pentru proiectele importante pentru comunitate și a mulțumit vechii conduceri a Prefecturii pentru eforturile depuse în ultimii doi ani, având în vedere situația pandemică.
..
..
..

Lasati un comentariu