Dacă e luni e zi de proiecții de film la Carei

• publicat la: 15 martie 2022
Dacă e luni e zi de proiecții de film la Carei

Luni, 21 martie 2022, la Teatrul Municipal Carei vor avea loc proiecții de film, după cum urmează:

– ora 09.00 – film pentru copii Space Jam, dublat română,

– ora 11.00 –  film pentru copii Space Jam, dublat maghiară,

– ora 18.00 – film pentru adulți și adolescenți Și soarele e o stea, subtitrat română,

– ora 20.00 – film pentru adulți și adolescenți Și soarele e o stea, subtitrat maghiară.

Pentru oricare din cele patru proiecții planificate prețul biletului este de 15 lei. Pentru proiecțiile destinate copiilor este nevoie de programare la telefon: 0742 021 668.

Space Jam: Bine ați venit la Meciul Secolului! Campion de baschet și icon global, LeBron James, merge într-o aventură epică, atemporală alături de Gașca Tune și Bugs Bunny, cu filmul live-action „Space Jam: A New Legacy”, de la regizorul Malcolm D. Lee și o echipă inovatoare de filmare, inclusiv Ryan Coogler și Maverick Carter. Această călătorie de transformare are loc la intersecția a două lumi care dezvăluie cât de departe vor merge unii părinți pentru a se conecta cu copiii lor. Când LeBron și tânărul său fiu, Dom, sunt prinși într-un spațiu digital de un AI (Artificial Intelligence) necinstit, LeBron trebuie să-i aducă în siguranță acasă, conducând-i pe Bugs Bunny, Lola Bunny și întreaga bandă de Looney Tunes, foarte cunoscuți ca nedisciplinați, să câștige împotriva campionilor digitalizați ai AI pe teren: un număr semnificativ de profesioniști de baschet, așa cum nu ai mai văzut. Meciul Tunes versus Goons (Nătângi) este cea mai mare miză din viața sa, care va redefini legătura lui LeBron cu fiul său și va lumina puterea de a fi el însuți. Gașca Tunes gata de acțiune sparg convențiile, își supraîncarcă talentele unice și îl surprind chiar pe „King” James jucând jocul în felul lor.

Și soarele e o stea: Natasha crede în ştiinţă şi fapte. Nu în soartă, nu în destin sau vise devenite realitate. Nu e genul de fată care întâlneşte un tip drăguţ pe o stradă aglomerată a New York-ului şi se îndrăgosteşte. Nu când familia ei este la 12 ore distanţă de deportare. Daniel a fost mereu un fiu bun. Genul de elev care se ridică la nivelul aşteptărilor părinţilor. N-a fost niciodată un poet. Sau un visător. Dar când o vede pe Natasha, totul se schimbă. Ceva la ea îl face să creadă că viaţa le rezervă ceva amândurora. Fiecare moment anterior i-a adus faţă în faţă. Viitorul o poate lua într-un milion de direcţii. Care va fi aceea?

Lasati un comentariu