Trecere de pietoni nesemnalizată la Carei

• publicat la: 7 martie 2022
Trecere de pietoni nesemnalizată la Carei

Șoferii care vin dinspre strada Vasile  Lucaciu spre artera principală Calea 1 Decembrie 1918 și nu sunt localnici nu știu că în dreptul florarilor există o trecere de pietoni. Una intens circulată. La intrarea pe strada Vasile Lucaciu dinspre Calea 1 Decembrie 1918 există semnul Trecere de pietoni dar din sens invers acesta nu e de găsit.

Președintele Comisiei de circulație din Primăria Carei este nimeni altul decât viceprimarul Keizer Ludovic. Ahtiat după funcții, acesta uită că trebuie să își și asume responsabilitatea funcției nu doar să se împăuneze cu ea.

Nu este singura trecere de pietoni nesemnalizată. Despre unele am mai scris dar chiar nu se face să îi dăm noi viceprimarului mură în gură toate trecerile de pietoni nesemnalizate. Poate e prea greu pentru un pensionar să ducă în spate și atribuțiile de viceprimar și cele de președinte a Comisiei de circulație. Avem destui tineri specialiști, cu studii superioare, care au energie, spirit de observație și dorința de a lucra în folosul întregii comunități.

Treceri de pietoni nesemnalizate în Carei

Buletin de Carei

Lasati un comentariu