Treceri de pietoni nesemnalizate în Carei

• publicat la: 8 februarie 2022
Treceri de pietoni nesemnalizate în Carei

Președintele Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Carei este viceprimarul Ludovic Keizer, maistru de meserie. Refuză să își facă public CV-ul. Îi atragem atenția că în oraș există treceri de pietoni nesemnalizate. Știm că este ocupat cu telefoanele și abordările persoanelor care sunt  în relație de prietenie cu doamna Ciută sau cu familia Ciută așa că vrem să îl ajutăm să facă față atribuțiilor sale în calitate de președinte al Comisiei de Circulație  până nu are loc vreun eveniment nedorit. Ar fi păcat ca cineva să sufere în urma lipsei dumnealui de atenție pentru activitatea Comisiei de Circulație.

Străzile din imagini, din jurul noului sediu al Judecătoriei Carei, nu sunt singurele lipsite de indicatoare ,,Trecere de Pietoni,,. Îi lăsăm satisfacția de a descoperi și celelalte artere din Carei pe care se impune montarea semnelor specificate.

Lăsăm aici pentru cititori și o imagine cu o capcană aflată pe trotuarul din zona Judecătoriei Carei în speranța că paza bună trece primejdia rea.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu