Președintele Comisiei de Circulație din Carei este rugat să constate lipsa indicatoarelor Trecere de Pietoni pe câteva străzi intens circulate

• publicat la: 21 martie 2022
Președintele Comisiei de Circulație din Carei este rugat să constate lipsa indicatoarelor Trecere de Pietoni pe câteva străzi intens circulate

Care este timpul de reacție pentru un pensionar care este viceprimar și vrea să fie și șeful Comisiei de Circulație? Așteaptă cumva un accident pentru a amplasa, așa cum este regulamentar, semnul Trecere de Pietoni pe strada Vasile Lucaciu în dreptul florarilor, una din cele mai circulate treceri de pietoni? Sau pe strada Progresului, în dreptul Judecătoriei Carei.

Treceri de pietoni nesemnalizate în Carei

Am semnalat lipsa semnului de circulație de pe strada Vasile Lucaciu înca din 7 martie. Pe strada Progresului am semnalat lipsa indicatorului Trecere de Pietoni cu mult  înainte, pe data de 8 februarie 2022. O fi cititul cursiv o problemă pentru șeful Comisiei de Circulație…se pare.

Trecere de pietoni nesemnalizată la Carei

Așteptăm împrospătarea marcajelor la TRECERILE DE PIETONI din Carei și apariția semnelor de circulație în dreptul TUTUROR trecerilor de pietoni.

Dacă președintele Comisiei de Circulație este depășit de situație, să se aleagă o persoană competentă din toate punctele de vedere. Pensionarii să lase loc persoanelor care dispun de energia și competența necesară unei astfel de atribuții, înainte de producerea unui accident.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu