Ca hoții! Ședință de Consiliu Local ascunsă

• publicat la: 7 aprilie 2022
Ca hoții! Ședință de Consiliu Local ascunsă

Primăria Carei a convocat pe ascuns o ședință extraordinară a Consiliului Local în data de 5 aprilie 2022. Ca hoții! Nici Ordinea de Zi nu a fost publicată, nici anunțul ședinței și nici proiectele de hotărâre. Primarilor de la UDMR li se permite să încalce legea?  Am ajuns din nou sub ocupație  în Carei?

Ceata exaltaților din primărie angajați pentru cosmetizarea imaginii publice a primarului evazionist tace ca patrupedul în păpușoi de această dată. Cântăreții de casă nu au suficientă imaginație pentru motivarea acestui precedent deosebit de grav și anume ASCUNDEREA desfășurării unei ședințe de Consiliu Local.

Primăria Carei a ajuns la stadiul societăților deținute de primar  înainte de a se instala în fruntea bucatelor cum se spune. Anarhia e la ea acasă. Primarul nu mai gestionează demult situația. A pierdut controlul, calitatea de conducător. Fiecare face ce vrea și mai ales când vrea. Când angajările s-au făcut pe cu totul alte criterii decât competența era de așteptat că se va ajunge în acest punct.

Încet, încet, primarul Kovacs se trage cât mai aproape de graniță. A părăsit de anul trecut locuința  în  care stătea la Carei pe strada Căplenilor, cea de pe numele nepotului, și a ales o gospodărie cât o fermă din Urziceni Pădure. Impozit nu plătește pentru că nu are drept la nicio proprietate până nu își achită datoriile la bugetul de stat. Ceea ce nu îl împiedică să cumpere autoturisme din banii orașului spre folosință personală.

La Primăria Carei domnnește haosul și totuși nicio instituție abilitată nu are curaj să intervină.

Marți, 5 aprilie 2022, a fost convocată o ședință extraordinară de Consiliu Local, online, care NU APARE menționată niciunde, nici pe pagina Primăriei Carei și nici pe site-ul Primăriei Carei! Toți angajații din primărie știau de ea dar cei plătiți pentru administrarea postărilor oficiale nu au avut undă verde pentru anunțarea ședinței de CL.

S-a ajuns ca ședințele de Consiliu Local să fie ținute pe ascuns! Ordinea de Zi a ședinței CL Carei NU APARE pe site-ul Primăriei Carei. Nu apar nici cele 9 proiecte de hotărâre.

Ce au de ascuns aleșii noștri locali? De ce se tem? Că vom afla ce anume supun la vot?

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu