Nou consilier municipal din partea UDMR. Ședință de Consiliu Local la Carei

• publicat la: 28 aprilie 2022
Nou consilier municipal din partea UDMR. Ședință de Consiliu Local la Carei

Vineri, 29 aprilie, de la ora 11,00, va avea loc o ședință de Consiliu Local care se va desfășura în Sala Festivă decorată doar cu personaje maghiare. Sala normală de ședințe nu este pe placul conducerii exclusiv UDMR a Primăriei Carei.

S-au anunțat 15 proiecte pe Ordinea de Zi. Locul lăsat liber de Tabi Zsolt va fi ocupat de udemeristul Merca Ioan, economist-director  la Spic Agro Carei. Acesta a fost preferat celor aflați pe lista UDMR înaintea lui, Soimos Sandor și Saierli Francisc.

Prejudiciul ce provine din DETURNAREA de fonduri de către administrația pieței agroalimentare Carei, ce funcționează ca SC Piețe Parcări SRL cu acționar unic Consiliul Local, este suportat din bugetul local, fapt atestat de-a lungul anilor de hotărârile de CL ce prevăd eșalonarea ,,datoriilor,,.

Nici măcar fabricarea de dosar penal pentru administratorul Buletin de Carei nu a avut succes în fața instanței de judecată așa că ar fi normal ca cei care au deturnat fondurile colectate de la comercianți în perioada 2016-2019 pentru plata apei curente consumate să le returneze din buzunarul lor și nu din buzunarul careienilor onești. La punctul 13 se cere din nou o reeșalonare a datoriilor pe care le are piața agroalimentară din Carei.

 

Lasati un comentariu