Bursa Generală a Locurilor de Muncă la Satu Mare

• publicat la: 7 mai 2022
Bursa Generală a Locurilor de Muncă la Satu Mare
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare organizează în data de 20.05.2022 o nouă ediție a Bursei Generale a Locurilor de Muncă la Casa de Cultură a Sindicatelor în intervalul orar 9.00 – 16.00.
Evenimentul se adresează tuturor persoanelor, aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.
Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă , existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.
Angajatorii interesați în selecționarea forței de muncă sunt invitați să participe la Bursă pentru a cunoaște direct oferta de forță de muncă, de a recruta și selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.
Agenții economici care doresc să participe la acest eveniment sunt invitați să-și depună ofertele privind locurile de muncă vacante online la adresa ajofm.sm@anofm.gov.ro . sau direct la sediul agenției, Satu Mare strada Ion Ghica nr.36.

Lasati un comentariu