Invitație la hramul Mănăstirii Scărișoara Nouă

• publicat la: 23 iunie 2022
Invitație la hramul Mănăstirii Scărișoara Nouă

Vineri 24 iunie, de sărbătoarea Nașterea Sf Ioan Botezătorul, se sărbătorește hramul mare al mănăstirii din Scărișoara. Cu această ocazie, se vor afla  în mijlocul credincioșilor, 4 ierarhi ai Sfântului Sinod, al BOR, în frunte cu Înalt Preasfințitul și Mitropolitul Andrei, Preasfințitul Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, Preasfințitul Siluan, Episcopul Român Ortodox al românilor din Ungaria și Preasfințitul Timotei Sătmăreanul, împreună cu un sobor numeros de preoți și diaconi.

Sunteți așteptați să vă împărtășiti din bucuria acestei sărbători, a nașterii ,,celui mai mare om născut din femeie,,Sf Prooroc și înainte mergător, Ioan Botezătorul.

Programul slujbelor va fi după cum urmează: joi seara, ora 20, slujba vecerniei mari cu litia, urmată de utrenie și ceasul întâi, ora 24,00  Sf liturghie nocturnă iar vineri dimineață, de la ora 7: sfințirea apei și Taina sf maslu, Acatistul Sf Ioan Botezătorul și Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie a Sf Ioan Gură de Aur , săvârșite pe altarul de vară al mănăstirii.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu