Patru copii ai clubului FC VIITORUL CAREI participă la selecțiile FRF de la Aleșd

• publicat la: 8 iunie 2022
Patru copii ai clubului FC VIITORUL CAREI participă la selecțiile FRF de la Aleșd

In urma acțiunii de selecție de la Satu Mare și Baia Sprie, patru copii ai clubului FC VIITORUL CAREI vor participa luni la Aleșd la următoarea etapă de selecție. La categoria de copii născuți în 2010 vom fi reprezentați de: Noris Nintaș, Abel Miklos si Șerban Dan iar la grupa 2011 de Gabriel Pașca.

Federația română de fotbal organizează acțiuni de selecții pentru un lot național de juniori. Prima etapă de selecții a fost una județeană, care a avut loc la Satu Mare, în urma căreia FC VIITORUL CAREI a avut 7 copii selectionați. A urmat etapa de selecție de la Baia Sprie, pentru județele Satu Mare și Maramureș. La Aleșd  se va organiza o etapă de selecție la care vor participa sportivii calificați la Baia Sprie precum și cei desemnați din județele Bihor și Arad.

Antrenorul și președintele clubului FC Viitorul Carei, prof.Răzvan Nintaș reușește să asigure pregătire sportivă de calitate chiar dacă nu colaborează cu academii sportive din Ungaria cum procedează clubul sportiv susținut de către Primăria Carei. Rezultatele vorbesc  de la sine. Tinerii sportivi careieni participă la stagii de pregătire în țară și nu sunt cu nimic mai prejos decât cei ,,purtați,, prin alte țări.

Felicitări tuturor copiilor, antrenorilor  și părinților!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu