Invitație. Prezentare de modă la Carei fără agenți de pază la intrare

• publicat la: 19 iulie 2022
Invitație. Prezentare de modă la Carei fără agenți de pază la intrare

Toți careienii dar nu numai, sunt invitați vineri, 22 iulie 2022, ora 18,30, să asiste la prezentarea colecției de vară a brandului D’OR, în Parcul Dendrologic. Cunoscutul designer vestimentar Cosmin Mureșan este mereu aproape de careieni și va prezenta colecția de vară 2022 pentru toți careienii nu doar pentru cei din grupul ce gravitează în jurul conducerii primăriei așa cum s-a petrecut în data de 8 iulie 2022 la o altă prezentare de modă a unui cunoscut designer din capitală.

,,D’OR” este un proiect de imagine si design vestimentar destinat tuturor celor care își doresc creatii unicat sau la comandă, atât pentru femei cât si pentru bărbați.

D’OR” propune ținute executate la comandă, în sistem unicat. Folosind țesături de calitate si o executie care împleteste tehnologia si handmade-ul, acest proiect de imagine vine în întâmpinarea dorintei de unicitate a fiecărui client.

Nu uitați, vineri, 22 iulie 2022, de la ora 18,30, în Parcul Dendrologic Carei, puteți urmări cele mai recente creații din colecția de vară 2022, Jardin d’ete.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu