Mascații se pregătesc de o incursiune la Carei

• publicat la: 3 august 2022
Mascații se pregătesc de o incursiune la Carei

Grupul de 10 adulți și 20 de copii care mai locuiesc pe strada Doina la nr.15 au fost amenințați cu prezența mascaților dacă nu părăsesc spațiile de locuit până vineri, 5 august 2022.

Somație scrisă nu au primit. Doar verbală. De câteva zile  li s-a tăiat curentul și apa curentă.

Primii asistați sociali au fost aduși în această clădire monument istoric pe vremea primarului Beko. Ca masă de manevră.  Interesul pentru asigurarea unui scor confortabil în alegeri a fost major. Cuplul Kovacs-Keizer a preluat metoda Beko Tamas și a susținut prelungirea contractelor de locuit  în imobilul monument istoric din centrul orașului. Primăria Carei nu a investit  nimic pentru întreținerea imobilului.

Contractele  nu au mai fost reînnoite  în ultimii ani dar oamenii dețin chitanțe prin care plătesc utilitățile direct la casieria Primăriei de la Serviciul de taxe și impozite. La Serviciul de taxe și impozite se încasa inclusiv consumul de curent electric…în sumă fixă de 50 de lei. În timp ce  în locuințele sociale construite de Primărie  pe strada Tireamului locuiesc persoane ce nu fac obiectul destinației acelor imobile, cei cu adevărat nevoiți sunt obligați să se descurce singuri….de votat au votat cu cine a trebuit așa că nu mai e nevoie de ei.

Haosul domnește  la Primăria Carei în ce privește gestionarea documentelor, la fel ca în cazul administrării paginii oficiale – o pagină ancorată în trecutul medieval de-a dreptul.

În lipsa  unei somații scrise pentru părăsirea locuințelor, va fi interesat de urmărit în ce bază vor acționa mascații cu care sunt amenințați. Sau poate e doar o amenințare a conducerii orașului pentru a-și asigura voturile la următorul scrutin.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu