Mascații au venit degeaba la Carei. Evacuare eșuată- VIDEO

• publicat la: 20 octombrie 2021
Mascații au venit degeaba la Carei. Evacuare eșuată- VIDEO

Astăzi, de la ora 10,00, pe strada Doina nr.15 au sosit toate efectivele de la Poliția  Municipală și Locală Carei precum și mascații de la Jandarmerie pentru a evacua persoanele indicate de către Primăria Carei.

Idila conducerii Primăriei Carei cu asistații socialui și cu chiriașii de pe strada Doina trece prin momente dificile. Doar  înainte de alegerile locale mai aveau loc astfel de acțiuni de intimidare, știut fiind că de fapt tot primăria ( din banii careienilor) le plătea utilitățile dar vroia să se asigure de fidelitatea lor  în cabina de vot.

Executorul judecătoresc  a intrat în curtea clădirii ce apare pe lista monumentelor istorice, a cerut cărțile de identitate a celor vizați cu evacuarea și a verificat documentele fiscale privind plata utilităților. Datoriile invocate de Primăria Carei sunt cele mai vechi de 5 ani de zile.

Unele familii au încărcat bruma de avere în mașini și au plecat la cunoștințe dar cei cu mai mulți copii nu au avut  unde să se mute. Majoritatea celor vizați pentru evacuare au prezentat documente potrivit cărora sunt cu plățile la zi, mulți dintre ei fiind angajați, deci au loc  de muncă.

Clădirea respectivă a fost în anii trecuți Cămin de Bătrâni, era deosebit de bine întreținută dar ambițiile de putere ale fostului primar Beko au făcut ca să devină loc pentru asistați sociali. În plin centrul orașului. Nici următorul primar și viceprimar nu au dorit să dea centrului orașului respectul cuvenit și să contribuie la întreținerea clădirii așa că au preferat să profite și ei de câteva voturi, nu puține.

Primăria Carei a plătit din banii careienilor, din bugetul local, utilitățile pentru chiriași. După semnalările Buletin de Carei privind sursa de apă pentru zecile de familii de aici, a fost reamenajată baia comună dar oamenii afirmă că au contribuit cu sume importante pentru achiziționarea articolelor sanitare.

Mascații și agenții de poliție aduși astăzi la fața locului au luat act de situația din interiorul clădirii și au plecat.

Administrația locală poartă vina pentru toată aceată situație pe care o gestionează doar  în favoarea conducerii Primăriei Carei.

GALERIE FOTO

Să fie vorba de alegeri anticipate în lunile următoare?

.

.
Buletin de Carei