Românii sunt umiliți de conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei. Nimic despre Ziua Eroilor, Zilele Iancului, Memorialul Mircea Dohan

• publicat la: 29 august 2022
Românii sunt umiliți de conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei. Nimic despre Ziua Eroilor, Zilele Iancului, Memorialul Mircea Dohan

Politica de discriminare și umilire a românilor din Carei de conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei este permisă atât de guvernanți cât și de politicienii sătmăreni care tac complice.

Primarul evazionist Kovacs merge la meciurile din finalele Memorialului Mircea Dohan la handbal, se înghesuie să vorbească cu gloriile handbalului românesc care au susținut această competiție dar nu alocă niciun sprijin și nici nu postează nimic pe pagina oficială a organizației guvernamentale  UAT Municipiul Carei.

La fel și în cazul Zilelor Iancului, manifestare unde a participat și unde, cu tupeul și obrăznicia caracteristică, nu a dus coroană de flori din partea Primăriei Carei, mergând să depună coroana Centrului de Creație Satu Mare împreună cu Robert Laszlo.

La fel a procedat și anul trecut la Ziua Eroilor marcată la Carei.

Unde sunt coroanele depuse de Instituția Prefectului și Consiliul județean Satu Mare la Carei de Ziua Eroilor?

Nici în acest an nu a fost postat nimic pe pagina Primăriei Carei despre Ziua Eroilor deși nu este pagina personală a evazionistului și falimentatorului de firme  Kovacs Eugen. Plătim din bani publici o întreagă redacție la Primăria Carei doar pentru a ridica osanale de tip ceaușist evazionistului Kovacs.

La 82 de ani de la Dictatul odios de la Viena, românii încă nu au drepturi egale cu minoritățile din România, totul cu acceptul tacit al unui guvern umil și laș.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu