Consilierii municipali din Carei tac la ședințe spre satisfacția grofului

• publicat la: 12 septembrie 2022
Consilierii municipali din Carei tac la ședințe spre satisfacția grofului

Nu știam cum se face că primarul a venit la ședința de Consiliu Local tras la 4 ace, de parcă venea de la vreun bal. Am aflat însă din postarea Prefecturii Satu Mare că l-a primit pe prefectul Radu Roca și pe subprefectul Altfatter Tamas ca să meargă în control pe la grădinițele din oraș unde se îmbolnăvesc copii din nu se știe ce cauze.

La ședința de Consiliu Local a venit degeaba atât el cât și viceprimarul Keizer sau directorul economic Gindele Emese. Regia a fost perfectă de această dată și nu a mai fost nevoie să intervină. De mult timp încoace la ședințele de Consiliu Local nu există nicio dezbatere ci doar se ridică mâna pentru aprobarea dorințelor grofului scăpătat.

Președintele de ședință a dat citire Ordinii de Zi și proiectelor de hotărâre, a pus întrebările de rigoare iar aleșii locali au ridicat mâna la unison. A fost nevoie doar de câteva minute pentru a se consuma simulacrul de ședință de consiliu local. Toți își apără micile sau marile învârteli.

Deși a fost o ședință cu doar trei puncte pe Ordinea de Zi, unul a vizat o modificare a unui proiect aprobat în 5 aprilie, ca să se respecte  protocolul…nicio ședință fără modificarea unui proiect anterior.

S-a votat în orb rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Carei pe anul 2022, rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli la sursa G la CSM Victoria Carei, respectiv modificarea și completarea HCL 93/05.04.2022 pentru aprobarea proiectului ”Renovare energetică aprofundată – Lucrări de reabilitare privind creșterea eficienței energetice și gestionare inteligentă a energiei la Grădinița cu program prelungit nr. 2 din Municipiul Carei, str. Nicolae Bălcescu nr. 9, jud. Satu Mare”.

Primarul evazionist a uitat să mai rețină consilierii locali la final de ședință pentru a le mulțumi de această dată pentru prezența la balul Petoffi. Putem înțelege stresul la care a fost supus prin vizita prefectului și a subprefectului deși fac parte oricum din aceeași familie care guvernează.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu