Primăria Carei aplică scenariul roșu pentru ședințele de Consiliu Local

• publicat la: 6 mai 2021
Primăria Carei aplică scenariul roșu pentru ședințele de Consiliu Local

Deși ne aflăm în scenariul verde, adică incidența îmbolnăvirilor este foarte redusă în municipiul Carei, primarul nu vrea ședințe de CL cu prezența fizică a consilierilor.

Până astăzi, ora 11,00, consilierii locali trebuie să trimită pe mail votul lor referitor la proiectele propuse de primarul Kovacs pentru ședința de îndată ce se va desfășura prin mijloace electronice. Adică aleșii locali primesc pe mail materialele de ședință și trebuie să trimită optiunea lor de vot tot prin mail. De fapt, primarul vrea să evite astfel disputele cu consilierii care pun întrebări incomode.

La ultima ședință de CL desfășurată în Sala Festivă au avut loc mai multe episoade de dezbateri care se pare că l-au deranjat pe primar și viceprimar până atât încât au oferit careienilor doar o înregistrare trunchiată a întâlnirii cu consilierii.

Nici varianta online nu se poate lua  în calcul din moment ce specialiștii IT din Primăria Carei caută încă din martie 2020 încoace programe ușoare  cu care să poată lucra primarul și viceprimarul. Cele 40 de tablete promise stau cuminți și așteaptă în sertar.

Chiar să nu fie capabil nimeni să producă astfel de programe ușoare și pentru categoriile de persoane neprietene cu un laptop?

.

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu