Andrei Păunescu atacat de consilierul primarului evazionist din Carei. Spectacolul patriotic anunțat a băgat spaima în conducerea orașului

• publicat la: 18 octombrie 2022
Andrei Păunescu atacat de consilierul primarului evazionist din Carei. Spectacolul patriotic anunțat a băgat spaima în conducerea orașului

Agitație mare la cabinetul primarului evazionist Kovacs! Andrei Păunescu vine  la Carei și va cânta cântece patriotice! Ceva de neiertat pentru trupa evazionistului care din 2008 nu a plătit niciun impozit sau taxă locală. Nici nu a început turneul prin nordul Ardealului al lui Andrei Păunescu și deja deranjează intențiile patriotice. Reclama pentru spectacolul patriotic e mai mult decât binevenită în condițiile  în care suntem cenzurați și raportați pe rețelele sociale de către fanii evazionistului notoriu din Carei.

Dacă cineva mai avea dubii legate de motivul angajării analfabetului funcțional Szasz Lorand la cabinetul primarului evazionist Kovacs acum poate vedea cu ochiul liber că acesta linșează mediatic persoanele cu atitudine și cu manifestări identitare românești în timpul programului de la primărie.

Ultima postare a consilierului de la cabinetul primarului Kovacs, specializat în smuls de buruieni de pe domeniul public, se încadrează în intervalul orar în care este plătit din banii careienilor.

Motivul agitației? Spectacolul anunțat  pentru duminică, 23 octombrie 2022, în care va concerta Andrei Păunescu.

Adevărurile spuse cu voce tare de Andrei Păunescu în fața ansamblului monumental Avram Iancu în 2017 au deranjat urechile evazionistului de primar. În lipsă de orice argument documentat apelează la serviciile scribului de la cabinetul său, analfabetul funcțional Szasz Lorand.

Încă nu le-a trecut supărarea pentru că nu le-a ieșit pasența cu amenințările, pentru că dosarul penal instrumentat împotriva Daniela Ciută nu a avut sorți de izbândă și judecătorul a decis că nu e penal și nici bine documentat. Nu pot trece cu vederea nici acum faptul că am reușit să amplasăm în Carei bustul lui Mihai Eminescu iar ansamblul monumental Avram Iancu este reabilitat în forma actuală și nu cu bustul Eroului Național coborât la nivelul solului.

Lupta pentru păstrarea identității românești la Carei e din ce  în ce mai acerbă și nu face decât să întărească inimile românilor care nu se lasă deznaționalizați.

Cât despre fosila Radu Banciu la care analfabetul funcțional specializat în smuls buruieni face referire, nu mai e  nimic  de comentat pentru că o țară întreagă aude ce debitează…Poate postează finul Szasz care sunt valorile contractelor de publicitate semnate de primarul evazionist.

..

Duminică, 23 octombrie 2022, de la ora 17,00, cu sau fără smiorcăielile și atacurile de la cabinetul primarului evazionist, Andrei Păunescu și românii patrioți din zona Carei vor aduce un omagiu ostașilor români căzuți în lupta  pentru eliberarea Careiului și a nordului Ardealului.

Românii care nu au renunțat la identitatea lor națională în septembrie 1940, la instalarea regimului hortyst, au fost expulzați, în cel mai fericit caz sau au fost uciși. Timp de 4 ani au fost nevoiți să pribegească prin străini, în casele lor fiind aduși cetățeni din Ungaria sau au fost distruse.

Victoria Armatei Române a dat posibilitatea sutelor de mii de români să se întoarcă la vetrele lor. Acestor eroi români le vom aduce omagiu duminică, 23 octombrie 2022, de la ora 17,00.

Suntem acasă la noi și avem dreptul să ne manifestăm românește, avem dreptul la un spectacol patriotic pe banii noștri nu din bugetul local așa cum sunt aduse ansamblurile maghiare și alte manifestări identitare neromânești. Pentru simpla solicitare de amplasare a unui  catarg cu drapel românesc primarul a afirmat…NU PROVOCAȚI MAGHIARII,,.

În aceste condiții ne ducem existența în acest colț de țară românească. Nu ne sperie nici scremetele unui analfabet funcțional, nici fabricarea de dosare penale, nici amenințările cu moartea pe rețele sociale și nici linșajul mediatic.

Suntem copiii părinților noștri care au ținut piept oricăror atrocități, care nu au renunțat la identitatea lor românească chiar dacă au fost uciși pentru asta.

,,Noi suntem seminţe şi pământul e al nostru,
ştim cel mai bine locul şi patima şi rostul,
ştim cel mai bine legea şi mersul înainte,
suntem după nevoie şi lacrimă şi dinte,,.Nichita Stănescu
.
Duminică, 23 octombrie 2022, de la ora 17,00 toate drumurile românilor duc la Carei la spectacolul susținut de Andrei Păunescu.
.
Daniela Ciută,
președinte Asociația românilor refugiați și expulzați în 1940, Carei
.

Andrei Păunescu revine la Carei pentru spectacolul patriotic organizat de Ziua Eliberării

Lasati un comentariu