Consilierului UDMR Petkes nu-i pute de aproape ci doar de la depărtare

• publicat la: 11 octombrie 2022
Consilierului UDMR Petkes nu-i pute de aproape ci doar de la depărtare

Ieri, 10 octombrie 2022, a avut loc în Sala Festivă și sala de căsătorii, ședința Consiliului Local Carei. Dacă la toate proiectele de hotărâre a luat cuvântul doar primarul evazionist, la punctul Diverse s-a dezlănțuit consilierul UDMR Petkes, susținând punctul de vedere al primarului evazionist împotriva societății careiene, Sana Ra SRL.

Petkes s-a arătat indignat de faptul că din locuința sa se simte un miros greu ce nu îi permite nici să aerisească camerele și arată clar cu degetul înspre societatea Sana Ra SRL Carei ce funcționează la mai mult de 1,5 km de adresa sa de domiciliu.

E mai mult decât curios că nu scoate o vorbă despre faptul că la capătul grădinii sale tronează de ani și ani de zile mormanele de gunoi de la locuințele sociale ale Primăriei Carei. De acolo se ridică gunoiul doar când sesizează Buletin de Carei.

Gunoaie ridicate de la un bloc de locuințe sociale după semnalările Buletin de Carei

 

Consilierul UDMR Petkes a votat pentru amânarea acordării unui ajutor de urgență familiilor ce au rămas fără locuință în urma exploziei din 27 februarie și a fost de acord cu ancheta socială propusă de șeful său, primarul evazionist. Locuința sa nu a fost afectată de explozie, nu știe cum e să rămâi pe drumuri după ce o viață întreagă ai muncit și ai adunat câte ceva.

Solicităm consilierului UDMR Petkes să lase deoparte populismele și indignările regizate și să facă public Raportul Instituției Prefectului privind controlul efectuat la societatea Sana Ra SRL Carei dacă vrea să fie credibil.

Același consilier să facă bine și să ia în calcul faptul că plătim la Primăria Carei un departament juridic, cu angajați specializați în științe juridice care ar trebui să reprezinte UAT Municipiul Carei și să nu fie nevoie să dăm zeci si zeci de mii de lei unor avocați de la Baroul Mehedinți, agreați de primar.

Societatea Sana Ra SRL Carei a contestat angajarea de avocați de către Primăria și Consiliul Local Carei pentru a i se retrage autorizația de mediu și menționează că acuzele privind poluarea olfactivă sunt false.

Singurul contestatar de până acum din cadrul Primăriei și al CL a fost evazionistul Kovacs și abia  la ședința din 10 octombrie 2022 a intervenit și consilierul UDMR, Petkes.

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de Weizenegger la 12 octombrie 2022 - 07:49

STANDARD AUSTRIAC!!

Lasati un comentariu