Un careian prins la furat de bijuterii în Satu Mare

• publicat la: 11 octombrie 2022
Un careian prins la furat de bijuterii în Satu Mare

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Satu Mare au dispus, ieri, 10 octombrie a.c., măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat, de 48 de ani, din Carei, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 8 octombrie a.c., bărbatul ar fi pătruns, fără drept,  în locuința unui sătmărean, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii din metal prețios, cauzând un prejudiciu de aproximativ 60 000 de lei.

Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, urmând a fi prezentat instanței cu propunere legală.  

 

Bărbat cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud efectuează cercetări față de un bărbat, de 21 de ani, din Ardud, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

La data de 10 octombrie a.c., polițiștii l-au identificat pe  bărbat, în trafic, la volanul unui autoturism.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, aceștia au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

Verificările continuă în dosarul penal întocmit, în cauză.

Siguranța cetățenilor,  prioritatea polițiștilor sătmăreni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 10 octombrie a.c., activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, fiind prezenți pe întreaga rază a județului, ocazie cu care au aplicat peste 170 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, au aplicat peste 170 de  sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 40 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 10 conducători auto.

Lasati un comentariu