Cupa 25 Octombrie la fotbal a fost adjudecată de elevii lui Răzvan Nintaș de la Liceul Teoretic Carei. VIDEO

• publicat la: 18 noiembrie 2022
Cupa 25 Octombrie la fotbal a fost adjudecată de elevii lui Răzvan Nintaș de la Liceul Teoretic Carei. VIDEO

Liceul Tehnologic Simion Bărnuțiu din Carei a organizat astăzi cea de-a XXV-a ediție a Cupei 25 Octombrie  la fotbal de sală pentru liceeni. Competiția s-a desfășurat la sala de sport a Liceului Iuliu Maniu din Carei. Au participat echipele de fotbal ale fiecărui liceu careian, Liceul Teoretic, Liceul Calasantius, Liceul Iuliu Maniu și Liceul Tehnologic Simion Bărnuțiu. Din Ungaria au sosit 2 echipe, din Fehergyarmat și Nyregyhaza.

GALERIE FOTO

Organizatorii au asigurat o atmosferă plăcută pe tot parcursul competiției, au oferit diplome și cupe la final atât câștigătorilor cât si celui mai bun portar, celui mai tehnic jucător precum și golgheterului.

Cupa 25 Octombrie ediția XXV Carei 2022 a fost câștigată de către echipa Liceului Teoretic Carei, antrenor prof.Răzvan Nintaș, care a învins în finală echipa Liceului Tehnologic Simion Bărnuțiu. Locul trei a fost adjudecat de către fotbaliștii de la liceul Moricz Zsigmond din Fehergyarmat.

Golgheterul turneului a fost desemnat MARTIN MURVAI de la Liceul Teoretic Carei.

Cel mai tehnic jucător a fost  nominalizat în persoana lui Bogdan Janos de la Liceul Tehnologic Simion Bărnuțiu Carei.

Titlul de cel mai bun portar a fost acordat fotbalistului din Fehergyarmat, Horvath Erno.

.


.

.

.

Din păcate, și la această competiție a fost afectată imaginea orașului de către administrația locală care nu a fost interesată și nici capabilă să asigure un drum de acces decent. Oaspeții au rămas cu impresia că și la Carei au aterizat ,,ghiulele,, din cauza ghidajului eronat când de fapt e vorba doar de erori umane cauzate de incompetență.

Daniela Ciută

 

Lasati un comentariu