Drum de coșmar spre Hotoan ignorat de ani de zile de Consiliul Județean Satu Mare

• publicat la: 8 noiembrie 2022
Drum de coșmar spre Hotoan ignorat de ani de zile de Consiliul Județean Satu Mare

Despre drumul de coșmar spre Hotoan, comuna Căuaș, scriem de ani de zile. Este un drum județean abandonat de Consiliul Județean la fel ca și clădirile din Carei pe care le vrea ruinate pentru a păstra doar terenul.

Drum județean de coșmar spre Hotoan

Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean s-a înghesuit în acest an la toate petrecerile câmpenești din zona Țării Oașului dar lipsește cu desăvârșire acolo unde este nevoie să constate cum arată un drum județean din Satu Mare în anul 2022.

Drumul spre satul Hotoan nu este singurul drum de coșmar. Nici cel spre Sînmiclăuș nu arată mai bine.

Au plantat ceapă și cartofi pe drumul județean 195 C spre Sânmiclăuș

Drumul Groazei sau drumul județean 195C

Locuitorii din satul românesc Hotoan au ajuns la disperare. Strigătul lor de disperare a ajuns până în municipiul reședință de județ.

Drumul de 6 km de la Căuaș la Hotoan a ajuns deja impracticabil.

Potrivit jurnaluldesatumare.ro, situația este disperată,  tot satul a ieșit în stradă pentru a protesta. Sătui de promisiuni deșarte și lipsiți de alimente sau alte bunuri, oamenii au cedat și cer conducerii Consiliului Județean Satu Mare să intervină.

Se va mobiliza conducerea Consiliului Județean pentru a aduce starea drumului spre Hotoan la nivelul celor din Urziceni, Foieni, Ciumești, Berveni, etc?

A se remarca că drumurile spre zonele locuite preponderent de români rămân mereu la urmă când vine vorba de reabilitare.

 

Lasati un comentariu