Au plantat ceapă și cartofi pe drumul județean 195 C spre Sânmiclăuș

• publicat la: 9 martie 2021
Au plantat ceapă și cartofi pe drumul județean 195 C spre Sânmiclăuș

,,Bună ziua, am fost azi să plantăm niște cartofi și ceapă în gropile drumului spre Sînmiclăuș. Dacă vă rog, faceti public niște poze. Vă multumesc.,, este mesajul unui cetățean român din Sânmiclăuș care își plătește toate taxele  și impozitele, inclusiv pe cele pentru mașina deținută. Câtă disperare! De ani de zile oamenii din sat se chinuie să ajungă la locul de muncă, la școală cu copii lor, la medic sau unde au nevoie. Fiecare deplasare cu mașina e  un coșmar.

Priviți ce condiții primesc în schimbul contribuțiilor lor financiare. Consiliul Județean își permite să trateze diferit cetățenii  acestui județ  astfel că deși toți plătesc aceleași taxe și impozite doar unii beneficiază de condiții decente de trai, de infrastructură aferentă secolului în care trăim.

Redacția Buletin de Carei a mai tras semnale de alarmă privind situația disperată a locuitorilor din Sânmiclăuș, din Hotoan, Unimăt sau din Țara Codrului.

Alegerile locale s-au încheiat așa că cei din conducerea Consiliului județean nu mai sunt interesați de excursii prin județ.  Oricum în satele amintite  nu au călcat că doar știau ei foarte bine ce drumuri de acces sunt pe acolo.

Rușine Consiliul Județean Satu Mare!

 GALERIE FOTO din 27 ianuarie

https://www.buletindecarei.ro/2021/01/drumul-groazei-sau-drumul-judetean-195c.html