ASTRA Despărţământul ,,Aurel Coza,,Carei vă urează An Nou Fericit!

• publicat la: 31 decembrie 2022
ASTRA Despărţământul ,,Aurel Coza,,Carei vă urează An Nou Fericit!

Conducerea Asociaţiunii ASTRA Despărţământul ,,Aurel Coza,,  Carei  aduce alese mulţumiri tuturor  membrilor săi, colaboratorilor, sponsorilor şi susţinătorilor pentru întreaga activitate din timpul anului 2022.

Nu a fost un an uşor dar niciun efort nu este prea mare când e vorba de neamul tău, de păstrarea tradiţiilor şi valorilor culturale naţionale. Avem o zestre deosebită pe care trebuie să o dăm mai departe tinerei generaţii deci trebuie  păzită cu sfinţenie.

Felicitări şi mulţumiri celor care s-au implicat în organizarea activităților, de Ziua Culturii Naționale la bustul lui Mihai Eminescu ridicat chiar de astriștii careieni, la comemorarea Eroului Național Avram Iancu la Carei dar și la Țebea, la comemorarea Eroului Națiunii Române, pr.Vasile Lucaciu, la concertul Andrei Păunescu cu ocazia Zilei Armatei și nu în ultimul rând la a noua ediție a Festivalului de Datini și Obiceiuri de Crăciun. Nu au fost uitate nici alte comemorări ale personalităților care și-au adus contribuția la promovarea limbii și culturii române.

Sponsorilor şi binefăcătorilor le dorim multă sănătate şi  realizări pe plan profesional dar nu numai.

Asociaţiunea  ASTRA Despărţământul ,,Aurel Coza,,  Carei  va continua şi în anul ce bate la ușă seria activităţilor culturale şi vă invită să îi fiţi alături.

Vă dorim un AN NOU plin de realizări, multă sănătate şi înţelepciune!

LA MULŢI ANI 2023!

Vivat, Crescat, Floreat  ASTRA!

 

 

Lasati un comentariu