Iluminat festiv la Carei doar pentru conacul grofilor. Dispreț la cote maxime la adresa careienilor

• publicat la: 5 decembrie 2022
Iluminat festiv la Carei doar pentru conacul grofilor. Dispreț la cote maxime la adresa careienilor

Persoanele sensibile la afirmații reale și documentate sunt rugate să evite acest articol.

Ne aflăm în preajma sărbătorilor de iarnă și asistăm peste tot în jurul nostru la efortul depus de administrațiile locale pentru a asigura un ambient plăcut întregii comunități. Ca de obiecei, municipiul Carei face excepție.

Primarul udemerist de la Carei ne întoarce în timp și vrea să luăm lumină doar de la casa grofilor.  Careienii plătesc taxe și impozite și nu au parte de iluminat festiv de sărbători la fel ca în orașele din județ sau din  țară. Cel care a decis acest fapt  și vorbește cu tupeu de cumpătare este chiar primarul evazionist care nici NU plătește taxe și impozite la Carei și nici NU locuiește în municipiul Carei. A falimentat fiecare societate deținută sau unde a fost la conducere. Falimentarea societăților este singura sa realizare pe plan profesional.

Primăria Carei anunță ședințe de Consiliu Local în cea mai costisitoare sală din clădire în ce privește consumul energetic. Primarul evazionist vrea să se lăfăie mai ceva ca grofii iar pentru careieni cere cumpătare. Cât dispreț la adresa careienilor care plătesc salariile angajaților din întreaga primărie?!

Primarul a plătit 80 de  mii de lei din bugetul local pentru  defilarea fotomodelelor prin fața sa dar fără accesul careienilor!

Cătălin Botezatu la Carei la o prezentare de modă privată susținută cu 80 de mii lei de Primăria Carei. Acces interzis pentru careienii de rând

A mai dat la favoriți alți 70 de  mii de lei pentru un raliu de care nu avut beneficii careienii.  Evazionistul de primar a inițiat proiecte prin care acordă de zeci de  mii de lei unui avocat din baroul Mehedinți pentru ….cauza mirosului insuportabil din Carei dar ASCUNDE raportul Instituției Prefectului privind controalele la firma pe care o vrea închisă din motive total subiective. La toate acestea se adaugă zecile de mii de lei adunate din plata asociațiilor sau formațiilor maghiare aduse în ultimul timp. Chiar nu e cazul să atentați la memoria noastră tovarășe primar, o avem mereu la purtător și e în bună stare.

Când se va face cunoscută careienilor data la care s-au plătit datoriile la bugetul local?

 

Careienii vor LUMINĂ de sărbători în tot orașul nu doar la castelul grofilor!

 

Buletin de Carei

Iluminat festiv a Satu Mare

 

 

Lasati un comentariu