Aroganță pe bani publici. Primarul evazionist de la Carei mai scoate câteva beculețe în centru la presiunea cetățenilor

• publicat la: 6 decembrie 2022
Aroganță pe bani publici. Primarul evazionist de la Carei mai scoate câteva beculețe în centru la presiunea cetățenilor

Nu doar redacția Buletin de Carei a semnalat faptul că lipsește iluminatul festiv în oraș. Numărul nemulțumiților a crescut de la o zi la alta după ce s-a observat că toate localitățile din județ au parte de beculețe de sărbători.

Iluminat festiv la Carei doar pentru conacul grofilor. Dispreț la cote maxime la adresa careienilor

Pe fondul acestor nemulțumiri, primarul evazionist a scos un rând de beculețe în intersecția din centru, a iluminat fântâna arteziană și a scos I LOVE CAREI pe o alee de lângă fântână. Mai mult…nu știe.

În rest, orașul arată mohorât înainte de sărbători. S-au plătit saci de bani pentru ornamente de sărbători care acum stau ascunse pentru că primarul evazionist nu e capabil să gestioneze municipiul. Nu la fel a procedat în anii trecuți când scotea ostentativ iluminatul festiv chiar înainte de 25 Octombrie, Ziua Armatei și Ziua Eliberării orașului.

Conacul grofilor este iluminat excesiv nu și centrul orașului. Ce așteptări poți avea de la  un ,,gospodar,, care și-a falimentat toate firmele deținute  și are din 2008 reținere lunară de 30% pe salariu( venit)?

Doar pentru iluminatul celei mai mari săli din incinta primăriei Carei nu se face economie și nici nu se manifestă cumpătare din moment ce primarul evazionist vrea ședințe doar în spațiul în care îl vede pe Petoffi. Totul, pe banii careienilor nu pe banii primarului.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu