La Carei primarul evazionist vorbește de cumpătare în privința iluminatului de sărbători după ce a mărit salariile personalului din Primărie

• publicat la: 29 noiembrie 2022
La Carei primarul evazionist vorbește de cumpătare în privința iluminatului de sărbători după ce a mărit salariile personalului din Primărie

În acest an, iluminatul festiv de sărbători în municipiul Carei va fi instalat doar în zona castelului, în interiorul parcului dendrologic, anunță Primăria Carei pe pagina sa.

Nu e momentul ca orașul să cheltuie foarte mulți bani pe iluminatul festiv. Acesta va fi acum mai modest decât în anii precedenți, fiind restrâns în zona castelului. Având în vedere vremurile grele, trebuie să fim mai cumpătați și mai sobri de sărbătorile de iarnă”, a declarat primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs.

Primarul evazionist are tupeu cu carul când vorbește despre cumpătare!

Adică ședințele de CL se țin în cea mai mare sală din incinta primăriei, o sală cu peste 4 m înălțime ce trebuie  încălzită și iluminată doar pentru a hrăni orgoliile unui primar evazionist deși există o sală specială pentru ședințele CL dar acolo nu există însemne maghiare.

La toate acestea se adaugă mărire salariilor bugetarilor din Primăria Carei în frunte cu primarul evazionist și acesta mai are neobrăzarea să vorbească de cumpătare!

Când vă plătiți datoriile la buget domnule primar? Dacă tot  nu va fi iluminat festiv în jurul Monumentului Ostașului Român e momentul să tăiați tuia ce îl înconjoară că tot nu se va vedea…și economisiți cei 5 milioane de euro din proiectul ce vizează zona înconjurătoare mpnumentului de for public unde sunteți manager.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu