Primarul evazionist din Carei, propaganda sistemului și ascunderea efectelor adverse

• publicat la: 13 septembrie 2021
Primarul evazionist din Carei, propaganda sistemului și ascunderea efectelor adverse

Un nou atentat la adresa careienilor din partea celui care ar trebui să îi reprezinte. Evazionistul Kovacs, președintele UDMR Carei, îndeamnă careienii să se vaccineze fără a specifica și care sunt reacțiile adverse. Omul sistemului, al sistemului care i-a eșalonat datoriile uriașe la bugetul de stat, vrea să demonstreze că este fidel sistemului și nu locuitorilor orașului unde este primar. 

Primarul evazionist Kovacs iese din nou cu declarații care nu fac obiectul specializării sale. Absolvent al Facultății de silvicultură și prelucrarea lemnului Brașov, și-a demonstrat capacitățile profesionale aducând  la faliment toate cele 4 societăți ale sale de confecționare mic mobilier. După pierderea procesului cu Ministerul Finanțelor din 2008 a primit dreptul de a returna datoriile către bugetul de stat eșalonat, că doar ajunsese primar și deci demnitar, beneficiar de pensie specială.

Și dacă tot nu a fost capabil să gestioneze societățile sale private, e numai bun de gestionat bugetul unui minicipiu. Iar azi îndeamnă careienii să se vaccineze dar fără a specifica reacțiile adverse. Pentru că la fiecare medicament există acel prospect inclus în care apar nu doar beneficiile utilizării ci și reacțiile adverse.

În lumea civilizată se specifică la fiecare medicament  sau vaccin și reacțiile adverse. În lumea civilizată se alocă pentru un centru de vaccinare  un spațiu adecvat nu unul la care se ajunge pe hârtoape.

Să înțelegem că municipiul Carei nu face parte din lumea civilizată și e suficient să ni se prezinte doar o parte a monedei? Suntem buni doar la plătit taxe și impozite locale…pe care primarul nu le plătește pentru că nu și-a trecut  nimic  pe nume.

Cu ce drept îndeamnă primarul din Carei locuitorii să recurgă la  un act medical pentru care nu se prezintă și efectele adverse?

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu