Bustul pictorului Ligeti Antal va fi dezvelit în Carei. Recepție oferită de Primărie fără îndemn la cumpătare din partea primarului

• publicat la: 4 ianuarie 2023
Bustul pictorului Ligeti Antal va fi dezvelit în Carei. Recepție oferită de Primărie fără îndemn la cumpătare din partea primarului

Un bust al pictorului Ligeti Antal va fi dezvelit lângă castelul din Carei anunță una din instituțiile primăriei Carei, la 4 zile după ce consilierul primarului evazionist a furnizat informația pe blogul său, folosindu-se de faptul că are acces direct la informațiile de la cabinetul primarului. Nici Primăria Carei și nici alte instituții de cultură nu au oferit informația înaintea consilierului personal al primarului evazionist Kovacs care îi permite și postări personale  în timpul programului de la primărie. Ca de la naș la fin dar din banii careienilor.

Pagina  și site-ul primăriei careiene  sunt renumite pentru ascunderea informațiilor publice, cu acordul tacit al Prefecturii Satu Mare.

În data de 10 ianuarie 2023, lângă intrarea principală a castelului din Carei va avea loc inaugurarea festivă a bustului pictorului Ligeti Antal.

Sponsorul evenimentului este antreprenorul local Marius Mold, cel care a mai finanţat amplasarea în zona centrală a oraşului a unui bust al Sfântului Florian, protectorul pompierilor şi al oraşului Carei.

Festivitatea de inaugurare va debuta în data de 10 ianuarie 2023, la ora 15.30, lângă intrarea principală din castel, cu discursurile rostite de artistul Stefan Gnandt, care va prezenta opera pictorului Ligeti Antal, respectiv de primarul Eugen Kovacs.

După dezvelirea statuii, în Sala cavalerilor din castel va avea loc un spectacol de gală, în cadrul căruia vor evolua formaţia de muzică veche Carmina Renascentia, ansamblul folcloric Ceatăra şi ansamblul folcloric Rekettye.

Spectacolul va fi urmat de o recepţie, care va avea loc în sala de expoziţii a castelului.

De această dată primarul evazionist nu ne mai îndeamnă la cumpătare așa cum a procedat când nu vroia să avem iluminat de sărbători în oraș. Eugen Kovacs e renumit pentru apetitul său pentru protocoale, recepții și favorizarea grupului de interese în dauna comunității careiene dar și pentru discriminarea constantă promovată.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu