Lipsesc la Carei semne de circulație Trecere de Pietoni. Utilaje agricole parcate pe trotuare

• publicat la: 27 februarie 2023
Lipsesc la Carei semne de circulație Trecere de Pietoni. Utilaje agricole parcate pe trotuare

Municipiul Carei continuă să se confrunte cu lipsa semnelor de circulație ,,Trecere de Pietoni,,  pe anumite străzi cum ar fi  strada Gheorghe Doja sau Andrei Mureșanu dar nu sunt singurele cazuri, din păcate.

Nu este un secret pentru nimeni că viceprimarul Keizer este președintele Comisiei de Circulație, că este pensionar de mai mulți ani și că are câteodată probleme de sănătate.

În aceste condiții se impune luare de urgență a unei decizii privind coordonarea activității acestei Comisii de circulație din cadrul Primăriei Carei pentru că e vorba, până la urmă, de securitatea participanților la trafic.

E drept că am semnalat de mai multe ori lipsa acestor semne dar viceprimarul Keizer nu are calculator în birou și nici nu e prieten cu tableta iar dacă așteptăm până își face drum prin acea zonă ne putem trezi cu niște accidente de toată frumusețea. Se pare că nici relațiile sale cu angajații din subordine  nu sunt dintre cele mai bune din moment ce nu a avut curajul nimeni să-i atragă atenția asupra acelor scăpări adică lipsa semnelor de circulație Trecere de Pietoni pe străzile amintite.

Nu e singura problemă în acea zonă. Trotuarele pe care ar trebui să circule pietonii sunt ocupate  pe anumite porțiuni de utilaje agricole sau autoturisme.

Știm că vă plac funcțiile domnule Keizer dar lăsați persoanele competente să își desfășoare activitatea de asigurarea siguranței pietonilor din Carei!

Nu vrem accidente ci vrem prevenirea lor!

E chiar așa de greu de acceptat că vine vremea să lăsați locul celor care vor și sunt capabili să asigure o coordonare eficientă a Comisiei de Circulație?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu