Peste 800 de goluri înscrise la Cupa Gold-T-Farm Carei organizată de ACS Mircea Dohan

• publicat la: 12 februarie 2023
Peste 800 de goluri înscrise  la Cupa Gold-T-Farm Carei organizată de ACS Mircea Dohan

S-a încheiat Cupa Gold-T-Farm, eveniment handbalistic organizat de Asociația Club Sportiv Mircea Dohan în parteneriat cu farmacia Gold-T-Farm care a fost destinat fetelor din categoria de vârstă U11, născute în anii 2012-2013 și mai tinere.

Echipe invitate: C.S. Atletik Satu Mare, Liceul cu Program Sportiv Satu Mare, C.S. Dr.Brown’s Baia Mare, C.S. Olimpus Negrești-Oaș, H.C. Valeria Motogna Zalău, C.S. Marta Baia Mare, C.S. Triumph Oradea, Liceul Romano-Catolic ”J.Calasantius” Carei, C.S. Dinamic Marghita, Unirea Tășnad, ACS Mircea Dohan 2014 și ACS Mircea Dohan.

S-a ținut scorul pentru fiecare joc dar nu am întocmit clasament final, competiția având caracter de festival.

Fiecărei echipe participante i s-au asigurat câte patru meciuri a câte 2×15 minute fiecare, respectându-se regulamentul emis de Federația Română de Handbal.

În cadrul turneului s-au înscris în total un număr de 805 de goluri, întâlnirile fiind conduse la centru de următorii cavaleri ai fluierului: Brém Árpád, Para Fabiana, Para Flavia și prof.Bobotan Andrei. Toți sportivii participanți au fost premiați.

Premiile au constat în diplome, cupe și medalii, acestea au fost înmânate de către Hágó Áron.

În cuvântul de încheiere Mircea Dohan jr. a felicitat sportivii participanți și antrenorii pentru ambitia, dedicarea lor și pentru munca depusă. Totodată a fost lansată  invitația de a reveni în orașul nostru și cu alte ocazii.

Lasati un comentariu