Peste 600 de sportivi sunt așteptați la Carei la ,,Memorialul Mircea Dohan- Cupa NIRO,, la handbal

• publicat la: 20 august 2019
Peste 600 de sportivi sunt așteptați la Carei la ,,Memorialul Mircea Dohan- Cupa NIRO,,  la handbal

Peste 600 de sportivi sunt așteptați la Carei, în perioada 30 august- 5 septembrie 2019, la turneul internațional de handbal „Memorialul Mircea Dohan-Cupa NIRO”, ajuns la a VIII-a ediție, anunță organizatorii prestigiosului eveniment sportiv.
Asociația Club Sportiv Mircea Dohan, în parteneriat cu Asociația Club Sportiv Team Cristian Gațu, organizează în perioada 30 august- 31 august 2019 a VIII-a ediție a „Memorialului Mircea Dohan”-Cupa Niro, destinat Juniorilor II (născuți 2003-2004) și Junioarelor III (născute 2005-2006).

Turneul de minihandbal ce se va desfășura în perioada 4 septembrie- 5 septembrie, întrunește deopotrivă atât fete cât și băieți, născuți după 2009.

Este cel mai de amploare eveniment sportiv internațional al municipiului Carei. Competiția este organizată cu sprijinul Federației Române de Handbal.
”A devenit deja o tradiție acest turneu și sperăm să ne ridicăm și în acest an la nivelul așteptărilor.În scurt timp vom definitiva și programul și vom ști și detaliile legate de competiție”, ne-a transmis Grațian Boroș, membru al familiei regretatului Mircea Dohan.
Deschiderea oficială va avea loc în Sala de Sport a Liceului Iuliu Maniu din Carei, în data de 30 august, de la ora 10,00, fiind așteptate nume sonore ale handbalului românesc. Iar printre ei îl așteptăm cu drag pe Cristian Gațu, fostul președinte al FRH, care a promis că atât cât îl vor ține picioarele va veni, alături de Ștefan Birtalan, la fiecare turneu de la Carei.
Iubitorii de sport în general și cei pasionați de handbal în special sunt așteptați să vizioneze meciurile atât de băieți cât și de fete.

Un eveniment organizat de familia regretatului handbalist careian Mircea Dohan în colaborare cu fostele glorii ale handbalului mondial și național. Primăria Carei pune doar la dispoziție sălile de sport din oraș dar nu îl mediatizează pe paginile sale deși este  o manifestare deosebită care aduce beneficii orașului.

Intrarea este liberă.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu