Bază sportivă din Carei finanțată din banii unor companii românești. Reprezentanții UDMR se fălesc cu banii altora

• publicat la: 4 aprilie 2023
Bază sportivă din Carei finanțată din banii unor companii românești. Reprezentanții UDMR se fălesc cu banii altora

Reprezentanții UDMR se laudă cu investițiile din bugetul unor companii românești. Primarul municipiului Carei, evazionistul Eugen Kovacs, a semnat azi cu ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, contractul de finanțare pentru baza sportivă de pe strada Tireamului. Valoarea investiției, derulate prin Compania Națională de Investiții, este de 10,5 milioane lei.

La semnarea contractului au fost prezenți viceprim-ministrul Kelemen Hunor și senatorul Turos Lorand, ambii de la UDMR. În Guvernul României nu există colaborare între UDMR și partidele românești? A adus cumva banii de acasă ong-ul UDMR de se laudă singur? Nu am uitat de vizita la Carei a  ministrului Cseke când s-a înconjurat doar de reprezentanți ai UDMR.

Ministrul Cseke sfidează și la Carei

,,Viitoarea bază sportivă din Carei va cuprinde un teren de fotbal de dimensiuni normale cu gazon sintetic, nocturnă, tribună cu o capacitate de 500 de locuri, un teren de sport de dimensiuni mai mici, cu tartan, plus o clădire administrativă și o parcare. Prin această investiție ne propunem să dezvoltăm infrastructura sportivă a orașului, astfel încât sportul să devină cât mai accesibil careienilor”, a declarat primarul Eugen Kovacs.

Evazionistul Kovacs se ferește să spună că nu se asigură acces la bazele sportive ale orașului pentru echipa de fotbal fete dar și alte sporturi practicate prin intermediul unor asociații care nu fac parte din grupul lui de interes.

Compania Natională de Investitii S.A. functionează în baza Ordonantei nr 25/2001 privind înfiintarea Companiei Nationale de Investitii CNI S.A cu modificările si completările ulterioare.

Societățile comerciale care au participat la realizarea capitalului social initial al Companiei Nationale de Investitii S.A. sunt:

  • Compania Nationala “Administratia Porturilor Maritime Constanta” – S.A.
  • Societatea Nationala de Transport Feroviar de Marfa “C.F.R.-Marfa” – S.A.
  • Compania Nationala “Aeroportul International Bucuresti-Otopeni” – S.A.
  • Compania Nationala “Administratia Canalelor Navigabile” – S.A. Constanta
  • Compania Nationala “Administratia Porturilor Dunarii Maritime” – S.A. Galati

Buletin de Carei

Lasati un comentariu