Consilierul primarului UDMR Carei instigă împotriva românilor în timp ce este plătit de careieni

• publicat la: 26 aprilie 2023
Consilierul primarului UDMR Carei instigă împotriva românilor în timp ce este plătit de careieni

Instituția Prefectului Satu Mare permite ca angajați din Primăria Carei, în speță consilierul personal al primarului UDMR Kovacs, să se ocupe de afacerile lor personale în timpul programului de la primărie și să instige împotriva românilor. Manifestările românilor de la Carei împotriva ilegalităților comise de primăria Carei și de cuvântările cu iz iredentist sunt catalogate de consilierul personal al primarului UDMR ca fiind ,,bâlci naționalist,,.

Nu este o noutate pentru nimeni că pe blogul comercial al consilierului primarului evazionist Kovacs, primarul cu reținere lunară pe venit de 30% pentru datoriile pe care le are  la bugetul de stat, se promovează activitățile ONG ului UDMR precum și ale partidelor sau asociațiilor aservite primarului.

Analfabetul funcțional Szasz Lorand, finul și consilierul personal al primarului, instigă împotriva românilor care au scandat lozinci pro România, pro limba română, altfel ar fi fost deja sancționați.

Tupeul vicepremierului Kelemen Hunor de a citi alocuțiunea sa prima dată în limba maghiară a fost taxată de români cu huiduilei de tip…,,limba română,, …,,aici e România,,…,,trădătorule,,! Guvernul Ciucă a rămas inert, incapabil să îl muștruluiască pe vicepremierul obraznic Kelemen Hunor!

Szasz Lorand, specializat doar în smuls buruieni de pe domeniul public și încondeiat românii nesupuși conducerii UDMR a orașului, a stat ca un securist feroce cu telefonul îndreptat asupra grupului de români ce fluturau steaguri. Așa câștigă banul cei care nu au nicio realizare pe plan profesional.

Doar un analfabet funcțional nu poate înțelege ce scrie în Procesul Verbal redactat în data de 11 aprilie 2023 altfel nu se explică omisiunea oricărei referiri la adresa lui.

UDMR nu mai emite niciun comunicat vehement  la adresa tandemului Kovacs-Keizer care a dezvelit ilegal un grup statuar la data de 12 aprilie 2023 în prezența președintei Ungariei. Szasz nu poate fi imparțial pentru că depinde de locul de muncă de la primăria Carei, de la cabinetul nănașului Kocvacs, evazionist dovedit.

Presa maghiară nu specifică niciunde despre mojicia organizatorilor manifestărilor din data de 12 aprilie 2023 de la Carei de a nu asigura traducerea discursului președintei Ungariei!

Consilierii UDMR Carei și primarul Kovacs au interzis ASTRA Carei amplasarea pe domeniul public a unui catarg cu drapel tricolor românesc, au interzis timp de trei ani și amplasarea bustului Mihai Eminescu și Monumentul comemorativ al românilor persecutați etnic în 1940 de regimul hortyst instalat aici. Primarul UDMR Kovacs NU PARTICIPĂ la ziua Drapelului, a fugit de la hora Unirii în 24 ianuarie 2023, nu participă la spectacolele de Ziua Culturii Naționale sau de Ziua Națională ci doar  la cele simbolice pentru maghiari.

Propunem retragerea calității de demnitar al statului român primarului evazionist Kovacs pentru că nu respectă momentele istorice importante ale poporului român dar încasează toate avatajele financiare ce decurg din statutul de demnitar al statului român!

STOP discriminării românilor  la CAREI!

Daniela Ciută,

nativ careian român

 

 

 

Lasati un comentariu