Consilierul primarului din Carei atacă în timpul programului candidatul numit de Kovacs opoziția

• publicat la: 22 septembrie 2020
Consilierul primarului din Carei atacă în timpul programului candidatul numit de Kovacs opoziția

Toate tunurile pe Ilie Ciută, candidat independent pentru Consiliul Local Carei! La analfabetul funcțional de la Opinie de Carei, angajat la Primăria Carei de către nănașul său evazionist primarul Kovacs, nu i-a plăcut răspunsul dat de consilierul Ilie Ciută și mai ales documentele anexate. Românii care nu semnează adeziune la UDMR sau nu manifestă supunere față de UDMR Carei sunt supuși oprobiului public de consilierul primarului Kovacs în timpul programului de la Primăria Carei. Bani publici pentru denigrarea unui consilier român nesupus UDMR Carei. Ludovic Keizer a semnat adeziune la UDMR așa că este lăudat de consilierul primarului Kovacs.

În timpul programului pentru care este plătit din banii careienilor el îl atacă pe candidatul Ilie Ciută la Consiliul Local.  Pe blogul Opinie de Carei se promovează  candidații de la partidele care sunt în alianță cu conducerea UDMR a municipiului.

Ilie Ciută are deja 2 procese câștigate împotriva abuzurilor Primăriei Carei, împotriva risipei banului public. Careienii sunt îndemnați să accepte un evazionist, să nu ia atitudine împotriva fărădelegilor și să înghită toate scenariile fabricate împotriva consilierului Ilie Ciută de consilierii de la Apaserv. Apaserv Sa  se pretează la jocurile politice ale conducerii exclusiv UDMR a Primăriei Carei și trimite un desant la locuința consilierului care deranjează imaginea primarului evazionist.

Mai rămâne să scoată cineva și pistoalele împotriva consilierului Ilie Ciută că în rest a fost atacat prin toate tertipurile mediatice.

Angajații de la Apaserv montează contoarele în curțile oamenilor și nu contribuabilii. Angajații de la Apaserv emit facturile pe care le contestă acum finul primarului evazionist. Până acum era vorba că fură apă acum au trecut la canalizare….Câtă desconsiderare la adresa cititorilor  lui… nu degeaba doar puțini din cei mulți care intră pe blog dau și like.

Una peste alta priamrul Kovacs Eugen este evazionist, nu poate justifica unde au dispărut datoriile sale către bugetul local din 2008 și nu face public, poate se rusinează, de CV ul său. Adică nu vrea să afle careienii ce locuri de muncă a avut  înainte de a se așeza pe scaunul de la primărie după ce a fost uns președinte UDMR.

.

.

Proiectele inițiate și duse la bun sfârșit de consilierul Ilie Ciută au deranjat conducerea exclusiv UDMR a Careiului.

Procesele câștigate în instanță au deranjat! Informările argumentate dor cel mai rău pentru că nu le pot combate din moment ce sunt chiar materialele din mapa consilierilor.

 

Lasati un comentariu