Dezinsecție la Carei doar pentru spațiile grupului de interese al primarului UDMR

• publicat la: 19 iunie 2023
Dezinsecție la Carei doar pentru spațiile grupului de interese al primarului UDMR

Primăriile din Satu Mare și  Tășnad derulează acțiuni de dezinsecție, deratizare și dezinfecție pe raza întregilor localități. Se menționează până și substanțele folosite în campania împotriva căpușelor, larvelor, țânțarilor și altor insecte dăunătoare mediului.

La Carei se efectuează astfel de acțiuni doar în Parcul Dendrologic de parcă municipiul se reduce doar la suprafața parcului. Lipsă de profesionalism sau rea intenție? De ce nu ar beneficia de astfel de acțiuni și careienii care locuiesc în cartierele de blocuri, de fapt întreaga comunitate a orașului?

Știm că primarul Kovacs este specialist în falimentări de societăți de producție mic mobilier și că are un consilier personal care este analfabet funcțional, specializat în smuls de buruieni de pe domeniul public dar în Primăria Carei mai sunt și alți angajați care ar putea trage un semnal de alarmă față de bătaia de joc până și pentru o simplă acțiune de dezinsecție sau deratizare.

În Parcul Dendrologic funcționează o crescătorie de cai, cai lipițani cumpărați de Primăria Carei pentru asociația Equus. Pentru această asociație a unei foste consiliere UDMR, primarul inițiază an de an proiecte de hotărâre pentru scutire de impozit deși Curtea de Apel Oradea a decis că nu este legal.

.

 

Lasati un comentariu