Careienii au trimis niște gură-cască în Consiliul Local. Primăria nu publică proiectele supuse ,,dezbaterii,,

• publicat la: 31 august 2023
Careienii au trimis niște gură-cască în Consiliul Local. Primăria nu publică proiectele supuse ,,dezbaterii,,

Doar 11 consilieri locali au dat curs invitației pentru ședința de îndată a Consiliului Local Carei. Niciunul dintre cei 11 prezenți nu a avut curajul să ceară socoteală evazionistului și datornicului Kovacs pentru convocarea ședinței de îndată cu Ordinea de zi specifică unei ședințe ordinare.

Dacă piesa de teatru finanțată de CJ s-a remarcat prin urletele animalice , ședința CL s-a remarcat ca de fiecare dată prin tăcerea aleșilor locali. Degeaba s-a mai deranjat directorul economic Gindele Emese să participe la ședință din moment ce niciun consilier nu a fost curios să afle detalii despre anumite proiecte. Proiectul cu garajele din cartierul Republicii a picat din nou la vot deși de această dată singurul consilier liberal a votat pentru.

Careienii i-au trimis degeaba în CL pe acești consilieri pentru că ei prestează în folosul conducerii primăriei și nu al comunității.

Nu tu o dezbatere, nu tu întrebări, răspunsuri. Așa decurg ședințele de Consiliu Local într-o administrație sănătoasă la cap? Suntem consternați de lipsa de implicare și de interes a comisiilor din Consiliul Local față de interesul public al cetățenilor din municipiul Carei.

La fiecare punct de pe Ordinea de zi a ședinței am văzut doar avize favorabile din partea tuturor, doar voturi favorabile în unanimitate. Oamenii ăștia nu mai au personalitate proprie, au devenit o masă amorfă, obedientă de ridicători de copită care să satisfacă toate capriciile primarului și ale conducerii UDMR?

Seamănă ăsta a un Consiliu Local sănătos la cap? Sau a turmă de behăitoare obediente? La orice se vota: favoooooorabiiiiiil….beheheee… Votăm Pentru, chiar dacă înseamnă că ne duceți la tăiere dom’ primar. Beheheee…. Cu respect dom’ primar! Beeee….heheeee!

Primăria Carei cu conducere exclusiv UDMR are imunitate în ce privește respectarea legii 215 dar nu numai. Fiind la guvernare, partidele din alianță acceptă ca UDMR să facă legera în administrațiile locale unde dețin conducerea așa că nici de această dată proiectele discutate la ședința din 30 august 2023 la CL Carei nu au fost publicate pe pagina oficială sau pe site-ul UAT Municipiul Carei.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu