Careienilor li se refuză dreptul de a vizualiza proiectele de hotărâre înainte de ședințele CL

• publicat la: 26 septembrie 2023
Careienilor li se refuză dreptul de a vizualiza proiectele de hotărâre înainte de ședințele CL

În timp ce premierul buzoian Ciolacul se maimuțărește pe la toate lăcașurile de cult ale minoritarilor și refuză românilor drepturi egale cu ale  minoritaPostați toate proiectele de hotărâre ce se supun votului consilierilor în ședința ordinară a CL de azi, 26 septembrie 2023! Și cele adăugate la ceas de seară!  Consiliul Local a fost convocat pentru azi, 26 septembrie 2023, de la ora 14,00, în ședință ordinară, în Sala Festivă din Primăria Carei.   Respectați careienii! Ședința este una publică și la fel și proiectele de hotărâre, trebuie postate înainte de începerea ședinței. Careienii plătesc salariile angajaților din Primăria Carei care au ca obiect de activitate alimentarea paginii și site-ului UAT Municipiul Carei.

Lipsesc proiectele suplimentare! Ce aveți de ascuns? Stați la primărie  pe banii careienilor  nu pe ai voștri!

Conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei refuză careienilor accesul la vizualizarea proiectelor de hotărâre înainte de începerea ședințelor de Consiliu Local. Nu sunt făcute publice  nici Achizițiile Publice, nici lista de căsătorii, nici autorizațiile de construcție sau certificatele de urbanism nu sunt actualizate.

Știm că primarul evazionist e nostalgic după cele 5 firme private falimentate dar Primăria Carei este o organizație guvernamentală nu un SRL. Instituția Prefectului Satu Mare este invitată să se achite de sarcini și să ia măsuri în consecință.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu