Minciunile și instigările primarului UDMR din Carei ajung la Ploiești

• publicat la: 23 august 2023
Minciunile și instigările primarului UDMR din Carei ajung la Ploiești

O simplă solicitare a societății Mihai Viteazul din Ploiești, președinte Mircea Cosma, dezvăluie caracterul antiromânesc al Primăriei Carei.

Primăria Carei, cu conducere exclusiv UDMR, își dă din nou cu stângul în dreptul și se dă îngrijorată de ,,învrăjbirea românilor cu maghiarii,, când de fapt de la cabinetul primarului pornesc toate învrăjbirile etnice. Dovadă afirmația evazionistului Kovacs: ,,nu provocați maghiarii,, atunci când a fost solicitată amplasare pe domeniu public a unui catarg cu drapel românesc pe cheltuiala asociațiunii ASTRA Carei. Mai mult, primarul UDMR interzice până și simbolurile naționale pe plăcile oficiale cu numele Primăriei și Consiliului Local Carei. Darmite  o efigie cu chipul voievodului Mihai Viteazul.

La data de 2 august 2023, Societatea cultural-istorică Mihai Viteazul din Ploiești primea numărul 66 la solicitarea sa depusă la Primăria Carei privind amplasarea unei efigii a voievodului Mihai Viteazul pe una din clădirile menționate.

Se pare că la Primăria Carei se citesc mai mult articolele postate de Buletin de Carei decât adresele cetățenilor, fapt ce reiese din răspunsul oferit acestei societăți de chiar primarul UDMR, Kovacs Eugen, evazionist dovedit și falimentator de societăți de producție.

Că primarul e ,,bolovan,, știe toată lumea dar careienii plătesc și doi consilieri personali la cabinetul primarului care ar trebui să îl consilieze nu să se ocupe de bloguri personale. Dar când preiei un scrib de la ușa partidelor doar pentru că e un fin al tău și o proaspăt absolventă de facultate care nu a avut timp nici de stagiatură, nu poți avea așteptări.

Primarul evazionist Kovacs, care nu mai locuiește în Carei de peste 2 ani de zile, e  afectat peste poate de dezvăluirile Buletin de Carei dar nu are nici măcar curajul să nominalizeze singurul portal de știri care îl deranjează așa că face referire la familia administratorului Buletin de Carei, cea care a fost amenințată cu moartea iar Parchetul Carei menționa că e ceva normal.

Am fost amenințați cu moartea, am fost linșați mediatic  de presa aservită primarului udemerist, ni s-au înscenat diverse fapte și ni s-au construit dosare penale ce nu au putut fi dovedite  în instanță. La toate acestea se adaugă reclamațiile la CNCD din partea unei fundații maghiare din Harghita dar nici ele  nu au putut fi dovedite cu probe.

Răspunsul oficial dat de Primăria Carei unei societăți din Ploiești conduse de  un fost refugiat din 1940, nu face decât să dovedească, dacă mai era nevoie, câtă aversiune are conducerea exclusiv UDMR a orașului față de istoria românilor. Aceeași conducere exclusiv UDMR a Primăriei Carei a refuzat amplasarea plăcii comemorative cu numele delegaților careieni participanți la Marea Unire pe clădirea unde a avut loc ședința de alegere a lor. Aceeași conducere exclusiv UDMR a Primăriei Carei a monopolizat sala Festivă a Primăriei Carei doar pentru comunitatea maghiară deși trăiesc mulți români la Carei și contribuie cu taxe și impozite la bugetul local. Până și solicitarea amplasării unui catarg cu tricolor românesc pe domeniul public a fost considerată de primar o provocare. ,,Nu provocați maghiarii,, au fost cuvintele lui Kovacs Eugen, evazionistul notoriu din Carei.

Indiferent de aversiunea datornicului Kovacs față de istoria românilor, voievodul Mihai Viteazul a fost de mai multe ori la Carei în perioada  în care avea instalată tabăra militară pe dealul Moftinului. Refuzul unei simple plăci cu efigia voievodului nu face decât să confirme că primarul UDMR din Carei nu reprezintă decât maghiarii din oraș și nu vrea să respecte și istoria românilor. Ce nu știe primarul UDMR evazionist e faptul că domnul Cosma e un luptător și nu renunță ușor la proiectele domniei sale. Face parte dintr-o familie de români refugiați în 1940 din fața prigoanei hortyste, români care nu au renunțat la identitatea lor nici atunci când li s-a ucis unul dintre copii în gara Carei.

Buletin de Carei

.

 

,,NU Provocaţi Maghiarii!,, spune primarul Kovacs ca motivaţie la refuzul amplasării unui catarg românesc în Carei. Preşedintele PSD Carei vrea să îşi însuşească iniţiativa ASTRA Carei

Direcția județeană de cultură Satu Mare cedează în fața primarului ,,nu provocați maghiarii,, din Carei

Primăria Carei acceptă ,,ştergerea,, Monumentului Ostaşului Român de pe harta oraşului,ca obiectiv turistic

Primarul ,,nu provocați maghiarii,, sfidează din nou!

Banii orașului Carei pe mâna unui primar evazionist

Opriți bătaia de joc! Vrem numele cartierelor Mihai Viteazul pe Harta Carei

Catarg cu drapel românesc refuzat ASTRA Carei de către consilierii UDMR și primarul evazionist. VIDEO

Placa comemorativă dezvelită la Carei este o palmă dată memoriei delegaților careieni la Marea Unire de la Alba Iulia din 1918. O manifestare simulacru

 

 

 

Lasati un comentariu