Banii orașului Carei pe mâna unui primar evazionist

• publicat la: 2 august 2022
Banii orașului Carei pe mâna  unui primar evazionist

Municipiul Carei iese în evidență pe plan național cu faptul că are un primar evazionist. Unul care spune,,nu provocați maghiarii,, atunci când asociațiunea culturală ASTRA a solicitat aviz pentru amplasare catarg cu drapel românesc pe domeniul public. Ceea ce nu l-a deranjat să fie manager de proiect pentru reamenajare parc din jurul Monumentului Ostașului Român, simbol al eliberării acestor teritorii românești de sub ocupația hortystă din perioada 1940-1944. Proiect de peste 5 milioane de euro…deci nu e de ici de colo plantarea de betoane  în locul spațiilor verzi.

Calitatea de evazionist a primarului e deținută dinaintea alegerii sale la conducerea municipiului la scrutinul din 2008.

La capitolul ,,realizări,, poate trece  și falimentarea tuturor firmelor sale de producție de mic mobilier, vreo 4-5. Un palmares cu care nu se poate  lăuda orice primar.  Alți primari nu se pot lăuda nici cu acceptarea din partea autorităților competente de a-și ascunde CV-ul, mai ales că atunci s-ar cunoște societățile pe la care a trecut sau în urma cărora a acumulat uriașele datorii de la bugetul de stat.

Nici la bugetul local nu a rămas de căruță.

Declarația sa de Avere e …oală, adică nu are NIMIC în proprietate. Până acum 1 an stătea în Carei, în locuința nepotului, de câțiva ani. Acum s-a mutat la Urziceni Pădure, în vecini de cel căruia i-a semnat concesionarea ștrandului termal pentru o mie de euro ANUAL.

Astfel de personaje gestionează banul public în România. Așa  îl gestionează încât se ASCUND cheltuielile și achizițiile publice care ar trebui postate pe site-ul oficial al Primăriei Carei care este o organizație guvernamentală și nu o donație din partea părinților săi sau a nepotului.

Pentru conformitate: primarul municipiului Carei este un evazionist cu acte în regulă, are datorii la bugetul de stat, inițiază proiect de eșalonare a datoriilor de la piață ca rezultat a unei răsunătoare deturnări de fonduri, nu are nicio proprietate  dar  gestionează  bugetul local și este desemnat ca  și…ordonator de credite.

Bonus, este președintele UDMR Carei. Întrebare: reprezentanții UDMR au imunitate în România?

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu