Administrația Kovacs-Keizer din Carei NU VREA să se despartă de mormanele de gunoaie din Parcul Dendrologic

• publicat la: 13 septembrie 2023
Administrația Kovacs-Keizer din Carei NU VREA  să se despartă de mormanele de gunoaie din Parcul Dendrologic

Parcul Dendrologic din jurul Castelului Karolyi colcăie de gunoaie. Numeroși careieni au contactat redacția Buletin de Carei în legătură cu situația gunoaielor din municipiu. Din orașul florilor, cum  era denumit înainte de instalarea dictaturii Kovacs-Keizer, a devenit acum orașul gunoaielor. Sesizările vin din fiecare cartier de locuințe dar nu numai.

Cel mai deranjant este că tocmai în centrul orașului Carei, în aria protejată Parcul Dendrologic, tronează de peste 1 an de zile mormane de gunoaie cu acordul tacit al administratorului parcului, fiul consilierei UDMR Venig, al conducerii exclusiv UDMR a Primăriei Carei. Înțelegem că tandemul de pensionari Kovacs-Keizer are limite pe care nu le poate depăși, Kovacs fiind renumit  pentru lipsa sa de viziune  în management cu 5 falimente de societăți la activ, dar ne surprinde faptul că instituțiile statuuli sunt  inerte și ne condamnă pe noi, careienii, la coabitarea cu gunoaiele din Parcul Dendrologic.

Garda de Mediu Satu Mare vrea scrisori pentru a interveni, Agenția de Protecție a Mediului se face că nu citește presa locală iar de ministerul mediului nici nu mai vorbim. Consilierii majoritari de la UDMR, 14 la număr, fac scut în jurul administratorului puturos și indolent și condamnă imaginea orașului. De fapt, niciun consilier local, aleșii careienilor, nu are curaj să intervină și să tragă la răspundere tandemul de pensionari Kovacs-Keizer.

Careienii plătesc taxe și impozite locale din care mai apoi sunt  plătiți angajații de la stat. Careiul și județul Satu Mare sunt devorate de bugetofagi!

La muncă domnilor! Vrem un oraș curat!

Buletin de Carei

Mormane de gunoaie în Parcul Dendrologic din centrul Careiului

 

Lasati un comentariu