Elevii agresivi de la Liceul Teoretic Carei sunt tăinuiți de 3 ANI! Părinții au cerut sprijin la Primăria Carei

• publicat la: 20 septembrie 2023
Elevii agresivi de la Liceul Teoretic Carei sunt tăinuiți de 3 ANI! Părinții au cerut sprijin la Primăria Carei

Agresiunea unor elevi din clasa a V-a secția maghiară de la Liceul Teoretic Carei împotriva unei profesoare a ajuns să fie dezbătută în biroului primarului evazionist Kovacs.  Conducerea Liceului Teoretic e depășită de situație.

Incidentul de luni, 18 septembrie 2023, când elevi agresivi au lovit-o pe profesoara Hajlak Angela e urmare a trecerii sub tăcere a numeroase acte de violență în ultimii 3 ani! A tăcut și Direcția de învățământ din cadrul Primăriei Carei, director Levente Varna.

Părinții s-au plâns azi, în biroul primarului, că cei doi elevi problemă își agresează verbal și fizic colegii de mai bine de trei ani. Directorul liceului este Zsido Sandor, cel care nu a reușit de prima dată la concursul pentru postul de director. Se pare că măsurile luate împotriva elevilor problemă nu au fost cele mai potrivite din moment ce acestea nu au dat rezultate.

Deci de 3 ANI de zile se TACE la Liceul Teoretic Carei!

Primarul Careiului, Eugen Kovacs, specialist doar în falimentări de societăți de producție și evaziune, se umflă în pene și propune măsuri ferme, cum ar fi exmatricularea și instituționalizarea, în cazul celor doi elevi problemă care au agresat un coleg și un cadru didactic într-o sala de clasă, în timpul orei de limba română. Oare cadrele didactice și conducerea nu trebuie să deconteze situația din moment ce există de 3 ani de zile? Au ieșit acum în presa primarului dar timp de 3 ani de zile au tăcut mâlc.

La întâlnirea de azi, 20 septembrie 2023, din biroul primarului, a fost prezent și directorul Liceului Teoretic Carei, Zsido Sandor, respectiv diriginta clasei, prof. Erdos Kinga.

Nu a fost de față niciun reprezentant al Poliției sau al Inspectoratului Școlar.
Buletin de Carei

Lasati un comentariu