Început de an școlar. A fost înlăturat și ultimul inspector școlar din Carei

• publicat la: 11 septembrie 2023
Început de an școlar. A fost înlăturat și ultimul inspector școlar din Carei

Astăzi a început noul an școlar. A fost  mazilit fără pic de reținere și ultimul inspector școlar român din municipiul Carei. S-a reîntors la catedra sa de la Liceul ,,Simion Bărnuțiu,,. Lupta e acerbă în Republica de la Carei unde românii nu au niciun reprezentat în conducerea municipiului. Toate partidele românești au fost penetrate de personaje duplicitare care trebuie să scadă încrederea românilor în tot ce ține de politic. Până nu se va face curățenie în partide și nu se va renunța la plantarea pe funcții de conducere în instituții  de persoane obediente, nu se vor înghesui românii la vot.  Sau poate acesta este și planul celor din serviciile antiromânești.

Cireașa de pe tort vine tot de la învățământ unde lista lui Pataki de la UDMR pentru funcțiile de directori și directori adjuncți a fost aprobată tacit. La Ardud, directoarea adjunctă proaspăt numită e și mai proaspăt titularizată. Adică a obținut titularizarea deodată cu postul de director adjunct. Pentru că orice dorință a ONG-ului UDMR este satisfăcută la Satu Mare de partidele românești.

UDMR vrea schimbarea listei afișate de ISJ Satu Mare pentru posturile vacante de directori. Cazul școlilor din Ardud și Livada

Buletin de Carei

Lasati un comentariu