Obstacol vizual vegetal pentru Ansamblul monumental Avram Iancu din Carei

• publicat la: 1 septembrie 2023
Obstacol vizual vegetal pentru Ansamblul monumental Avram Iancu din Carei

Consilierii timorați în fața primarului evazionist Kovacs au votat fără nicio reținere proiectele ședinței CL din data de 30 august, ziua comemorării victimelor Dictatului de la Viena. Printre ele se afla  și proiectul de amenajare a spațiului din jurul ansamblului monumental Avram Iancu. Alți bani, altă distracție.

Primarul plin de datorii și care nu mai locuiește în Carei de peste 2 ani de zile poftește la alți bani…și nu puțini. Așa că a inițiat un nou proiect de hotărâre pentru a amenaja chipurile zona din jurul ansamblului monumental Avram Iancu. Evident cu ajutorul unor proiectanți abonați la banii primăriilor conduse de udemeriști.

PROIECT

Trotuarele din piața Avram Iancu arată ca după război, făcute fiind în perioada în care Kovacs  venea cu bicicleta de la gară la fabrica de mobilă Crasna unde a fost numit de la oficina de partid comunist.

Sifonarul de bani publici Kovacs a ajuns să practice demagogia identitară și în timp ce la Ianculești se închină în fața bustului Eroului Național Avram Iancu la Carei se folosește de ansamblul monumental Avram Iancu pentru a-și rotunji veniturile și a-l ascunde vederii totodată. Metoda preferată este împrejmuirea cu tot felul de obstacole vegetale. În acest fel oferă comenzi de material pomicol și firmelor de casă. Proiectanții sunt  și ei aleși pe sprânceană.

 

Acestea sunt realizările celor aleși de evazionistul Kovacs:

 

Reabilitarea ansamblului monumental Avram Iancu s-a datorat inițierii unui proiect de către ing.Ilie Ciută, după repetate obstrucționări din partea primarului. Adică s-a opus proiectului de reabilitare inițiat de ing.Ilie Ciută dar vrea proiect pentru a asigura venituri unui grup de interese.

Lucrările de reabilitare au început în anul 2019 și s-au finalizat în anul 2020, în data de 4 iunie – ziua Centenarului Trianon.

Proiect soclu Avram Iancu

Sfințirea steagurilor și ansamblului reabilitat al Eroului Național Avram Iancu de la Carei. Marcarea Centenarului Tratatului Trianon

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu