Primar de Păulești vs. primar de Carei. Căminul Cultural care face diferența

• publicat la: 25 septembrie 2023
Primar de Păulești vs. primar de Carei. Căminul Cultural care face diferența

,,Azi am demarat lucrările de reabilitare și extindere a căminului cultural din Rușeni,, scrie primarul Zenoviu Bontea pe pagina sa . Un primar care comunică constant cu cetățenii din comuna Păulești și satele aparținătoare. Un primar care nu se teme și nu se rușinează să fie mereu în mijlocul comunității. Reabilitarea unui cămin cultural este o normalitate pentru primarul Zenoviu Bontea. La polul opus se situează primarul Kovacs care demolează clădirea școlii din Ianculești și refuză să reabiliteze Căminul Cultural Ianculești, satul ce aparține de UATM Carei.

DA pentru Sinagogă, NU pentru clădire monument istoric la Carei sau Cămin Cultural în Ianculești

Atac la identitatea românească la Ianculești

Sat frumos, oameni harnici….lăsați fără Cămin Cultural și școală

Kovacs evazionistul procedează la fel ca și Pataki Csaba  în cazul clădirii monument din Carei de pe strada Iuliu Maniu. Gospodari tip UDMR.

Tupeu marca UDMR Satu Mare! Clădire monument istoric de categoria B lăsată să se degradeze pentru a se accesa fonduri mai mari

Primarul Zenoviu Bontea nu a organizat niciodată un eveniment la care localnicii de rând să nu aibă acces. O altă deosebire dintre cei doi primari din județul Satu Mare.

Nu am uitat că la Carei, al doilea municipiu din județ, primarul evazionist Kovacs a plătit 80 de  mii de lei pentru a organiza în fața castelului o prezentare de modă a la Botezatu la care nu au avut acces careienii ci doar invitații aleși pe sprânceană.

Cătălin Botezatu la Carei la o prezentare de modă privată susținută cu 80 de mii lei de Primăria Carei. Acces interzis pentru careienii de rând

Intenția primarului evazionist Kovacs e mai mult decât clară în ce privește satul Ianculești: deznaționalizare, îndepărtarea sătenilor de valorile lor identitare. Totul, cu ajutorul clanului de trădători cărora le-a cedat și terenul pe care era  un frumos parc al satului pentru ca aceștia să își ridice ditamai viloiul.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu