Restricții de circulație pe strada Vasile Lucaciu din Carei. Neanunțate

• publicat la: 18 septembrie 2023
Restricții de circulație pe strada Vasile Lucaciu din Carei. Neanunțate

Nu mai este nicio noutate  pentru careieni că la Comisia de circulație condusă de viceprimarul Keizer se lucrează din an în Paști. Am ajuns să constatăm că această comisie s-a înființat doar pentru ca vicele pensionar Keizer să fie pe undeva șef. Buletin de Carei a ajuns să semnaleze unde lipsesc semnele de circulație din oraș deși cei din comisia de circulație au atribuții în acest sens.

Pe strada Vasile Lucaciu din Carei există de azi, 18 septembrie 2023, restricții de circulație datorită unor lucrări ale Apaserv SA la imobilul unuia din grupul de interese ce a căpușat orașul.

Imobilul se pare că va deveni o clinică de sănătate a unei societăți străine iar în imobilul vecin se vor construi blocuri. Lângă grădinile oamenilor. De la preluarea postului de arhitect șef de către inginerul constructor Egli Sebastian, se construiește haotic în tot orașul. Blocuri apar la tot pasul, lângă casele oamenilor, în funcție de dorințele afaceriștilor  în imobiliare. Bani să iasă. Că de arhitectura orașului nu se mai interesează nimeni.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu