Un expert în falimentări de firme vorbește conducerii UZPR de profesionalism și credibilitate

• publicat la: 12 septembrie 2023
Un expert în falimentări de firme vorbește conducerii UZPR de profesionalism și credibilitate

„Buletin de Carei” este un caz rarissim în presa românească – independent financiar, ziarul a împlinit 14 ani de libertate editorială și de profesionalism, sprijinindu-se nemijlocit pe opinia publică, în numele căreia activează în fiecare zi,, nota Roxana Istudor pe pagina UZPR în anul 2019. 

De atunci, primarul evazionist al Careiului, presedinte UDMR Carei,  a preluat în administrare sinagoga din oraș, a consolidat alianța cu PSD și a oferit sprijin sub toate formele noii conduceri a UZPR.  Așa că nu e de mirare că UZPR a oferit distincții de la societăți de cazare și servire a mesei până la societatea de transport agreată de primărie. Nu degeaba președintele filialei Satu Mare a fost tratat cu …,,ignore,,. Pentru că altcineva a fost organizator. Pentru ceea ce s-a petrecut la Carei nu putea fi vârf de lance Felician Pop. Pentru că se apropie sesiunea de alegeri în UZPR și unii nu se pot dezbăra de metodele activiștilor de partid din care face parte și evazionistul Kovacs, cel care afirma ,,nu provocați maghiarii,, atunci când ASTRA Carei solicita amplasare de catarg cu tricolor  pe domeniul public careian. 

Cei care se intitulează profesioniști și se ocupă și de anchete au tolerat ținuta unui evazionist cu atitudini antiromânești, din toate punctele de vedere. Slugărnicia nu le-a folosit însă decât  la obținerea de chiftele și murături pentru că evazionistul Kovacs i-a umilit în public vorbind despre lipsa de profesionalism din toate domeniile, inclusiv în presă. Ba chiar  și-a arogat dreptul de a vorbi de profesionalism cu toate că are la activ 5 falimente de societăți de producție și evaziune fiscală.

,, …îmi pot permite să spun pentru că sunt la al 5-lea mandat ca  și primar,,  afirma datornicul la bugetul de stat Kovacs în fața a 7 filiale  UZPR din țară, datorii pentru care are din 2008 reținere lunară pe venit de 30%.  Nici impozite nu plătește dar el se crede profesionist.

Consilierul său personal prestează servicii comerciale personale  în timpul programului de la primărie iar el, ca primar, nu e capabil să îi pună în vedere că trebuie să-și respecte atribuțiile din fișa postului pentru care e plătit de careieni. Dar vorbește de profesionalism.

Tupeul merge până acolo încât afirmă că o soluție  pentru combaterea lipsei de profesionalism ar fi ca ,,fiecare să facă ordine  în curtea lui,,.  Să ne așteptăm ca să își plătească datoriile uriașe la bugetul de stat? Cum se face că a omis să precizeze tocmai acest aspect, al curții sale, în fața ziariștilor din țară și a conducerii UZPR?

,,Când se suie scroafa-n pom,
Cine tace nu e om!

N-am stiut să tac nicicând,
Si de-aceea, vrând-nevrând,
Am făcut să latre căinii
Si mi-am pus în cap stăpânii.

Doamne, iartă-mi răutatea,
Dacă nouă ne-ai dat cartea,
La copii le-ai dat cuvântul,
La tarani le-ai dat pământul,
Celor care vor sa fie
Lipitori pe sărăcie,
Dă-le tot ce vor, sărmanii,

Si, la noapte, schimbă banii!,,

Buletin de Carei rămâne în continuare o sursă de informații reale care, evident, deranjează sistemul și grupurile de interese. Continuăm. Ce nu ne omoară ne întărește. Întâlnirea de la primărie cu evazionistul neiubitor de eșarfă tricoloră ca însemn al primarului nu face decât să susțină toate cele de mai sus.

Întâlnire UZPR cu primarul evazionist Kovacs la sediul Primăriei Carei

 

Buletin de Carei

  • Buletin de Carei se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: AICI.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

https://uzpr.ro/20/04/2019/buletin-de-carei-si-principiile-neinterpretabile-ale-jurnalismului/

Lasati un comentariu