Se fură și pe Facebook. Pagina Buletin de Carei lăsată fără administrator

• publicat la: 28 noiembrie 2023
Se fură și pe Facebook. Pagina Buletin de Carei lăsată fără administrator

Se fură și pe Facebook. Pagini. Conturi. Cele care aparțin unor independenți care mai sunt  și români. Paginii Buletin de Carei i s-a furat dreptul de administrare. Un american deține acum controlul. Am locuit mereu la Carei, nu am avut niciodată domiciliul în altă parte darmite în SUA. În anul 2016 s-a mai atentat la pagina Buletin de Carei și a trebuit să ne facem alta.

Chiar așa de mare e frica de un român din Carei, careian get-beget? Noi atentăm la siguranța statului?

Sau de fapt semnalăm constant discriminarea de care au parte românii din România! Deranjează? Dacă deranjează informațiile reale atunci de ce nu se renunță la acțiunile despre care scriem? Și noi am vrea să informăm doar despre buna înțelegere și respect reciproc, despre drepturile egale de care ar trebui să beneficieze toți careienii și toți cetățenii români, despre studierea Istoriei României în toate școlile din țară, despre respectul acordat urmașilor românilor expulzați în 1940 și despre grija autorităților pentru toate monumentele românești.

Apariția Buletin de Carei în spațiul public a dat fiori celor care lucrează împotriva poporului român, celor care dețin funcții publice și se folosesc  de ele în interes personal și de grup. Faptul că Buletin de Carei nu folosește bani publici iar  unicul administrator este independent  financiar și este apolitic dă bătăi de cap suplimentare dușmanilor. Nu le-a plăcut probabil nici faptul că s-a aflat despre algoritmul folosit la traducerile din maghiară în română, traduceri care nu reflectă deloc realitatea și expresia ,,budos olah,, e tradusă prin ,,pietricele murdare,,.

Am fost  acționată în instanță pentru te miri  ce motive, inclusiv pentru că am scris despre vandalizarea plăcii de sub bustul lui Avram Iancu. Mi s-au făcut plângeri penale de un agent de poliție ,,mână în mână,, cu consilierul personal al primarului evazionist, de o avocată consilier UDMR. Niciunul nu a reușit să își dovedească acuzele și au capotat jalnic în sala de judecată.

S-a făcut pagină de Facebook intitulată Morte Soților Ciuta doar-doar ne vor speria. N-a fost să fie. Mai speriați au fost cei doi procurori din Carei de faptul că se va afla oficial cine e autorul paginii. Unul a și plecat înapoi acasă la Arad, a rămas fricosul de prim procuror care a cerut prin instanță să nu mai putem depune solicitări de aflare a autorului amenințării extreme. Mare frica de adevăr la Carei în instituțiile statului.

Și dacă au văzut că nu reușesc cu sperieturile  și cu procesele, au acționat pe alte căi.

Din data de 25 noiembrie 2023 mi s-a retras de către Facebook calitatea de administrator a paginii Buletin de Carei. Furt pe față! Este singura pagină românească din Carei care semnalează discriminările la care sunt supuși românii, abuzurile administrației Kovacs-Keizer.

Doar Buletin de Carei a semnalat  faptul că vicepremierul României din partea UDMR venea la Carei și nu folosea pe domeniul public limba română, limba oficială a statului unde are calitățile oficiale. Doar Buletin de Carei a semnalat că la Carei, România, discursul de pe domeniul public al președintei Ungariei nu a fost tradus în limba română, că muzica ambientală nu a fost și în limba română iar prezentarea invitaților a avut loc exclusiv în limba maghiară de parcă se rușinau să le rostească numele și calitatea și în limba română.

Doar Buletin de Carei a semnalat faptul că a avut loc un accident mortal de muncă în plin centrul orașului și toate instituțiile au închis ochii de parcă nici nu ar fi avut loc!

Amenințările de la comentarii nu sunt văzute de prim procuror dar cere să nu solicităm aflarea numelui autorului amenințărilor extreme. Vă e frică că se află cine ne amenință domnule prim procuror?

Încercările penibile de a lega persoana mea de  politică demonstrează doar frica de adevăr și disperarea de a nu se afla cine coordonează toată această acțiune extremistă împotriva unui român din Carei.

Vorba lui Camil Petrescu: ,, câți cîini m-au lătrat…toți au turbat,,!

Daniela Ciută

După amenințarea cu moartea apare o amenințare cu pagină antiBuletin de Carei

Procurorii din Carei nu înțeleg cuvântul ,,amenințare,,. Pe cine protejează oare?

Amenințarea cu moartea a unei familii de români din Carei și scenariul consilierului primarului evazionist

Lumea Justiției ajunge și la Carei

 

 

 

Lasati un comentariu